rahim filminden sonraki adette aşırı kanama gören varmı?

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
geçen ay rahim filmi çektirmiştim hanımlar dün sabah adet oldum ama aşırı kanamam var.normaldede olurdu ama bu kadar çok değil.birde aşırı ağrım oldu dün.ilaçlar da hiç etki etmiyor ne ağrısına ne fazlalığına.bu durumu yaşayan doktora giden var mı? randevu aldım yarın sabah gideceğim doktora ama bir de size sorayım dedim yaşayan var mı diye.

Ben hem erken kanamam oldu hem de cok oldu sonra doktorumu aradm hafta sonu oldugu için baska doktor baktı tahlil filannistedi iltahap dan şuphelendi ama bir şey çikmadı ama hsg den sonra antibiyotik vermedi mi doktorn die sordu hayir dedim oda kullan dedi ben kullanmadimdoktoem vermediği icn ama çok pişmanım késke kullansaydm dedm sonra

geçen ay rahim filmi çektirmiştim hanımlar dün sabah adet oldum ama aşırı kanamam var.normaldede olurdu ama bu kadar çok değil.birde aşırı ağrım oldu dün.ilaçlar da hiç etki etmiyor ne ağrısına ne fazlalığına.bu durumu yaşayan doktora giden var mı? randevu aldım yarın sabah gideceğim doktora ama bir de size sorayım dedim yaşayan var mı diye.
cnm ben hem gec adet oldum hemde gece gelmisti benim kanamam artik agridan durramiyordum uyuyamiyordum esim acilengidelim demisti baya kanamali gecirmistim

gecende ayda normalde 2 gun erken olurum bide 28 ay fekmesine ragmen o 2 gunden haric bir 3 gun daha erken oldum biraz karisik oldu ama 5 gun erken adet oldum ondada 1 hafta lekelenmem oldu sonra kanama basladi bu ayda bugun 28. gun adet olmadim daha dongum sasti iyice benim

Back
X