rahim içi çizik

Habibehatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
5
1
1
42
merhaba,
arkadaşlar ilk tüp bebek denemem başarısız oldu kaliteli embriyolardı biri 10 hücreli diğeri 9 hücrelidi ikinci denemeden önce rahim içi çizik atacak doktorum yaptıran varmı acaba

Benim 3.ncü denemem de yapıldı canım. Gerçekten onun etkisi mi Allahım ın nasibi mi bilmiyorum ama şu an 28 haftalık hamileyim. Rabbim tez zaman da sana da hayırla yaşatsın. Bana bir de embriyo glue diye bir şeydi yanlış hatırlanıyorsam onu da yaptılar. Embriyonun tutuşunu arttırıyormuş. İki tane transfer oldum birisi tuttu. İlk denememde de tutunmuştu ama 8 haftalık kalbi durdu bebeğimin. İkincisinde hiç tutunamadılar. Üçünü denemem de çok şükür oğlumu bekliyoruz. 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese versin. Kimseyi evlat hasreti ile sınamasın inşallah.

merhaba,
arkadaşlar ilk tüp bebek denemem başarısız oldu kaliteli embriyolardı biri 10 hücreli diğeri 9 hücrelidi ikinci denemeden önce rahim içi çizik atacak doktorum yaptıran varmı acaba
Ben 2. Kez evlat istedigimde olmuyor diye doktora gitmeye baslamistim. Laparoskopinin yaninda histeroskopi de yapildi rahim icine cizik atilmisti fakat normal yolla hamile kalamadim. 3 sene sonra tup bebek yaptirdik cok sukur ikizlerimi dogurdum. Bildigim kadariyla cizikler embriyonun tutunmasina cok yardimci oluyormus tabi bu 3 senede benim cizikler kapandi mi bilmiyorum yada yardimci olmusmudur.
Insallah rabbim sizlere de hayirlisiyla nasip eder

Ben 2. Kez evlat istedigimde olmuyor diye doktora gitmeye baslamistim. Laparoskopinin yaninda histeroskopi de yapildi rahim icine cizik atilmisti fakat normal yolla hamile kalamadim. 3 sene sonra tup bebek yaptirdik cok sukur ikizlerimi dogurdum. Bildigim kadariyla cizikler embriyonun tutunmasina cok yardimci oluyormus tabi bu 3 senede benim cizikler kapandi mi bilmiyorum yada yardimci olmusmudur.
Insallah rabbim sizlere de hayirlisiyla nasip eder
amin canım teşekkür ederim doktorum zaten rahim içi temizlik yapmıştı transferden önce 2.denememde hem çizik atacak hemde serum tedavisi uygulayacak ayrıca eşimden ve benden kan aldı genetik tarama için herşeyi yapmayı planlıyor.inşallah bu sefer gerçekleşir.

Back
X