• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim içi yapışıklık tekarlar mı?

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
Arkadaşlar bana histeroskopi yapıldı. Böylece rahim içindeki yapışıklıkları açtığını söyledi doktorum.... zaman içinde bu yapışıklıklar tekrarlıyor mu? yaşayan var mı aranızda???

Arkadaşlar bana histeroskopi yapıldı. Böylece rahim içindeki yapışıklıkları açtığını söyledi doktorum.... zaman içinde bu yapışıklıklar tekrarlıyor mu? yaşayan var mı aranızda???

selamlar meslektaşım ve aynı zamanda dert ortağım aynı olayı yaşamoşız ve dilerim ki tekrarlanmaz.canım benim operasyondan sonra 2 transferim yapıldı ve tekrarlanmadı.bakalım mayısta gidicem 3. için ne durumda olduğuna bakacaklar.ama lütfen olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştı

selamlar meslektaşım ve aynı zamanda dert ortağım aynı olayı yaşamoşız ve dilerim ki tekrarlanmaz.canım benim operasyondan sonra 2 transferim yapıldı ve tekrarlanmadı.bakalım mayısta gidicem 3. için ne durumda olduğuna bakacaklar.ama lütfen olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştı

selaaammm 3. için gittiğinde yine histeroskopi yapıp bakacaklarmı? yani her tüp bebek tedavisi öncesi histeroskopi yapılması gerekiyormu. histeroskopi ile yapışıklık oluşup oluşmadığına mı bakıyorlar... ben bu histeroskopiden çok korkmuşum senin anlayacağın... :a015:

Back
X