rahim kalinliğı PC patoloji

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Herkese merhaba ;

Normal sartlarda duzenli adet olurum 6 gun surer gecen ay 10 gunu aşti ve yogun oldum. 4 cm cikolata kistim var ondandir dedim doktora gittim. Muayne etti rahimde kalinlik var dedi 15,2 miş. Duphaston diye bir ilac yazdi 10 gun kullan yogun adet olursun temizlenince gel bakalim dedi. Kullandim yogun adet oldum. Bitince bugun muayne olmaya gittim vajinal muayne sonucunda bu seferde 15,7 cikti :( yani incelme olmamiş hatta kalinlaşmiş.

Biopsi yapmamiz lazim dedi anesteziyle uyutulacakmişim sonra vakumla parca alinacakmis rahimden , bir gun yatacakmisim hastanede. Cok uzuldum aglamaktan yoruldum basim agriyor :( boyle birsey basindan gecen var mi? Korkuyorum ben vajinal muayne ye yeni alistim zaten bu operasyon nasil gecer bilemiyorum :(

Evet surekli kalin olmasi normal degil.hala kistiniz varmi? Yasiniz kac? Merak ettm

Evet surekli kalin olmasi normal degil.hala kistiniz varmi? Yasiniz kac? Merak ettm
Kist hala var gitmeyede niyeti yok mubaregin... Yaşim 25, 3-4 ay kadar once yine muayne olmustum kalinlik vs. Cikmamisti sonradan olustu sanirim..

Kist hala var gitmeyede niyeti yok mubaregin... Yaşim 25, 3-4 ay kadar once yine muayne olmustum kalinlik vs. Cikmamisti sonradan olustu sanirim..
Bi baksinlar baktir kafan rahat olmus olur. Tedbirini almis olursun.kusura bakma yardimci olamadim.merak ettim sordum.
Birsey yoktur umarim skma canini kadinsal sorunlar kolay degil ama ogrenmis olursun hic olmazsa. Yogun olmusken hala kalin olmasi. Endometriosiz bi cok kadinda var maalesef. Bu sebeb olmustur kistler yani buyuk ihtmal

Back
X