Rahim kalınlığından dolayı transfer iptal olan var mı sizlerin kaçtı

flower girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
352
200
53
Kızlar merhaba,

Rahim kalınlığım 7mm istenilen boyutta değil en az 9mm olması lazım dedi doktorum bant taktlar 2 tane ilacın dozunu yükseltti 2 gün içinde kalınlaşmassa iptal edicem transferi dedi başına böyle bir durum gelen var mı :(

Kızlar merhaba,

Rahim kalınlığım 7mm istenilen boyutta değil en az 9mm olması lazım dedi doktorum bant taktlar 2 tane ilacın dozunu yükseltti 2 gün içinde kalınlaşmassa iptal edicem transferi dedi başına böyle bir durum gelen var mı :KK43:
Bende inatla kalinlasma olmamisti. Estrofem 4 tane oldu ve deli gibi nar suyu ictim kalinlasmaya faydasi oldugu icin. Yuruyus yaptim. Son saniye 9'u asti ama deli gibi strese girmistim. Sonunda kalinlasti.
Size tavsiyem, rahim kalinliginiz o ay tam istenilen gibi olmaz ise hic zorlamayin, embriyo kaybi olabilir. Doktorunuz cok dogru ve garantici yaklasmis en az 9 olsun diyerek. Embriyo kaybinizin onune gecmek istemis. Ben kendi doktoruma ne kadar tesekkur etsem az, gerekirse bir ay atlariz diyerek kimyasalin onune gecti. Umarim benim gibi son duzlukte kalinlasirsiniz, ama bu ay olmazsa lutfen strese girmeyin. Bir sonraki ay icin guzelce hazirlanin. Bol yuruyus, nar suyu ve dinlenme size iyi gelecektir.

Kızlar merhaba,

Rahim kalınlığım 7mm istenilen boyutta değil en az 9mm olması lazım dedi doktorum bant taktlar 2 tane ilacın dozunu yükseltti 2 gün içinde kalınlaşmassa iptal edicem transferi dedi başına böyle bir durum gelen var mı :KK43:
kalınlaşır canım merak etme benimde bantla kalınlaşmıştı

Bende inatla kalinlasma olmamisti. Estrofem 4 tane oldu ve deli gibi nar suyu ictim kalinlasmaya faydasi oldugu icin. Yuruyus yaptim. Son saniye 9'u asti ama deli gibi strese girmistim. Sonunda kalinlasti.
Size tavsiyem, rahim kalinliginiz o ay tam istenilen gibi olmaz ise hic zorlamayin, embriyo kaybi olabilir. Doktorunuz cok dogru ve garantici yaklasmis en az 9 olsun diyerek. Embriyo kaybinizin onune gecmek istemis. Ben kendi doktoruma ne kadar tesekkur etsem az, gerekirse bir ay atlariz diyerek kimyasalin onune gecti. Umarim benim gibi son duzlukte kalinlasirsiniz, ama bu ay olmazsa lutfen strese girmeyin. Bir sonraki ay icin guzelce hazirlanin. Bol yuruyus, nar suyu ve dinlenme size iyi gelecektir.
Benim işim masa başı hareket sıfır akşamda yürüyüş hiç yapmıyorum faydalıysa yapmak bugün hemen yürüyeyim bide aşırı stresim var eşimle aramız iyi değil :(
Doktoruma aşırı güveniyorum aylardır uğraşıyorum inan estofem benim 5 e çıkardı birde bant taktılar 2 tane hakkımda hayırlısı olsun
sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Benim işim masa başı hareket sıfır akşamda yürüyüş hiç yapmıyorum faydalıysa yapmak bugün hemen yürüyeyim bide aşırı stresim var eşimle aramız iyi değil :KK43:
Doktoruma aşırı güveniyorum aylardır uğraşıyorum inan estofem benim 5 e çıkardı birde bant taktılar 2 tane hakkımda hayırlısı olsun
sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Yuruyus ve hareket rahme kan gitmesini sagliyor. Sert degil ama hafif ve sakin ritimli bir yuruyus iyi gelecektir. Carrefour yakininizda var ise, onlarda organik nar suyu var alin derim. Cok tesekkur ederim, siz hic endiselenmeyin. Belki bu ay cok stresli oldugunuz icin olmustur. Eninde sonunda kalinlasir. Sigara-kahve vs var ise aman kesin.

Ne yaptınız kalinlasti ins, benimde bugün muayenem vardı 14. Günde 7,1 çıktı doktorum begenmedi dozu artırdı bende stres oldum bekliyorum, nar suyunu alacağım yürüyüşte yapayım 🙏🏻
Merhaba sabah 8 de transferim oldu 7.5’tu cumartesi günü çarşambaya kadar biraz daha kalınlaşır embriyon fazla olduğu için deneyelim derim ama karar sizin dedi embriyon olmasaydı fazla iptal eder yapmazdım dedi alt sınır altıymış 14. Günde sizin yine iyi bence bugün benim 21. Günüm adetin diğer adetime 10 gün var ben anlamadım bi şey 😂 hakkımızda hayırlısı olsun Allah ol derse olur 🙏

Mrb kızlar benim rahmim çok ince 4 mm miş doktor beni bir yıldır uğraştırıyor olmadığım tedavi ameliyat kalmadı bende çağrı merkezi calisaniyim oturarak çalışıyorum moralim çok bozuk her gittiğimde başka bir sorun çıkıyor nar suyu haricinde avakado rahime iyi geldiği için önerdi estrofem dışındaki o bant dediğiniz şey doktor mu yazıyor bana hiç öyle bişey demedi çünkü

Mrb kızlar benim rahmim çok ince 4 mm miş doktor beni bir yıldır uğraştırıyor olmadığım tedavi ameliyat kalmadı bende çağrı merkezi calisaniyim oturarak çalışıyorum moralim çok bozuk her gittiğimde başka bir sorun çıkıyor nar suyu haricinde avakado rahime iyi geldiği için önerdi estrofem dışındaki o bant dediğiniz şey doktor mu yazıyor bana hiç öyle bişey demedi çünkü
Merhaba ben o kadar korkuyordum ki kalınlaşmadı olmayacak diye doktor iptal edelim bile dedi aylardır bende uğraştığım için daha fazla beklemek istemedim Allah’a sığındım hep bugün 10. Günüm transferimin ve pozitif 🙏❤️ Benim kalınlaşma olmayınca estrofemi arttırdı bide climera bant verdi hala takıyorum pazartesi asıl test günüm sende kafana takma sakın üzülme Allah inşallah emeklerinin karşılığını verir doktoruna sor bantı adetinin kaçıncı günündesin şu an ?

Merhaba ben o kadar korkuyordum ki kalınlaşmadı olmayacak diye doktor iptal edelim bile dedi aylardır bende uğraştığım için daha fazla beklemek istemedim Allah’a sığındım hep bugün 10. Günüm transferimin ve pozitif 🙏❤️ Benim kalınlaşma olmayınca estrofemi arttırdı bide climera bant verdi hala takıyorum pazartesi asıl test günüm sende kafana takma sakın üzülme Allah inşallah emeklerinin karşılığını verir doktoruna sor bantı adetinin kaçıncı günündesin şu an ?
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bende öyle yapıyorum Allaha dua ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰🥺

Benimde geçen çarşamba 5.5 ti kalınlaşma olamazsa hidroskopi yapıcam dedi bant verdi estroferm 4 e çıkardı yarın sabah kontrolum var rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah 🤲
Amin inşallah gittiniz mi doktora ne dedi?? Bende yarın gideceğim fakat bana bant filan vermedi

Back
X