Merhaba kızlar ben oldum olası adet dönemim de inanılmaz şiddetli sancı yaşayan birisiyim o gün işe bile gidemem serum yemeden de kendime gelemem ağrı kesici fayda etmiyor ben bu durum için çalıştığım yerde ki kadın soğuma gittim yasmin verdi ama fayda etmedi ve her gün karın ağrısı yaşayan biriyim perşembe günü gıda zehirlenmesi yaşadım gecesi hastaneye gittim şiddetli karın ağrısı kusma serum verdiler sonra yoğun kahverengi kanamam oldu sonra lekelenme şekline döndü o günden sonra her gün günde 5-6 kere karnım ağrıyor kasıkta başlıyor tüm karnıma yayılıyor ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor terleme falan yapıyor zaten adetim de düzensiz ama yoğun kanamam olduğunda adet değildim 1 hafta önce bitmişti adetim sonra kadın doğuma gittim 2 cm kist dedi ama gözlemle dedi yarın başka doktora gideceğim çünkü her gün bu ağrıyı çekmek çok zor ağrı gelince 5-6 dakika sürüyor kendi çalıştığım yere muayene olmuştum adet sancısı için kontrol etti kist yok ama iki rahim kanalın var o da evlendikten sonra kontrol ettir önemli değil demişti sizce kisti ciddiye almalı mıyım gün içinde 5-6 kere sık sık tekrar ediyor geceleri kramp şeklinde oluyor uykumdan uyanıyorum