Gebeliğe Hazırlık Rahim perde ameliyatı olup hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inci8919

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
49
20
8
37
Arkadaşlar ameliyat olalı henüz 1 hafta oldu fakat çok endişeliyim. Umudum tükenmiş gibi. Bu ameliyatı geçirenler lütfen yazabilir mi

Arkadaşlar ameliyat olalı henüz 1 hafta oldu fakat çok endişeliyim. Umudum tükenmiş gibi. Bu ameliyatı geçirenler lütfen yazabilir mi
Merhaba bende rahim filmin de perde çıktı özelde bir doktor ameliyat şart dedi ama profa gittim kesinlikle gerek yok dedi suan hamileyim yine prof a gidiyorum sorun olmadııgını söylüyor

Merhaba bende rahim filmin de perde çıktı özelde bir doktor ameliyat şart dedi ama profa gittim kesinlikle gerek yok dedi suan hamileyim yine prof a gidiyorum sorun olmadııgını söylüyor
Maşallah ne güzel, bende prof a gittim gerek yok demişti ama üniv hastanesine gittim. Polip var hemen almalıyız dedi, ameliyat sonrası da perdeymiş polip zannettik dedi. Bi kısmını alabildik dedi 15 gün sonra tekrar hsg çekilcek

Allahım yardımcımız olsun inşallah

Ah be canim keske olmasaydin benim o ameliyatlar yuzunden dilim yandi. Beni yanlis anlama seni uzmek istemem ama 2015 de ozel bir üniversite hastanesinde oldum ve onun uzerine 2 kere daha histeroskopi oldum ozele gidiyoruz dr.lere inanip guveniyoruz ama sonumuz husran oluyor hala gebe kalamadim ki perde ameliyati öncesinde doğaldan gebelik sağlanmıştı şimdi ise tüp bebek tedavilerine varana kadar yaptirdik olmadi. Gecen ay baska tup bebek merkezine gittim olmus oldugum histeroskopiler sayesinde rahim duvarim incelmis dr.oyle soyledi cunku her histeroskopide canlı doku kazınıyor dedi halbuki gittim diger dr.ler son hsgmde sol tupume giden rahim duvari yapisik ne dogaldan nede tup bebek tedavisi ile hamile kalamazsin olman lazim dediler ve oldum sonu hüsran oldu suanda basari sansim bile %30 ne kadar acı verici bir durum degilmi.Suanda biri bana bunun icin histeroskopi yaptırayimmi diye sorsa kesinlikle hayir derim. Umarim hersey senin icin en guzel olur canini sikma daha ameliyatini olali 1 hafta olur. Rabbim sana en guzel sekilde nasip etsin stres yapma kendine sakin belkide simdi diyeceksinki okadsr olumsuz yazmizsinki nasil stres yapmayayım ben sadece basimdan geçenleri sana anlatmak istedim canim

Neden peki üst üste ameliyat yaptılar 2 kere oldum yazmışsın!? Ya tabi Allahtan ümit kesilmez Rabbim en doğru zamanda hayırlısını nasip etsin doktor doktor gezdirmesin

Neden peki üst üste ameliyat yaptılar 2 kere oldum yazmışsın!? Ya tabi Allahtan ümit kesilmez Rabbim en doğru zamanda hayırlısını nasip etsin doktor doktor gezdirmesin
Amin canim cumlemizi insllah.Ilk perde ameliyatıni oldum sprayl takildi o cikinca hsg sonucunda rahim duvari çökmüş onu kaldirmamiz lazim dedi 2.histeroskopi öyle oldu. 3.histeroskopi ise sol tüpüme giden rahim duvari yapışık bu şekilde doğaldan yada tüp bebek tedavisi ile hamile kalamazsin dedi o yüzden oldum canım.

Hiç bilmediğim duymadığım şeyler, başa gelince neler görüyor insan Allahım tez zamanda emeklerimizin karşılığını versin gerçekten zorlu bir süreç.. Allah yardımcın olsun inşallah bu arada fsh amh değerleri nasıl? Benim onlar da çok sıkıntılı korkuyorum bebeğim olmucak diye

Aminnn canim cumlemize insallag. Fsh amh iyi hatta p.tesi günü devlet hastanesinde bir dr.ye gittim yumurta rezervlerin gayet guzel dedi. Bundan sonrasi rabbimin takdiri o ol derse olacak biz elimizden geleni yapalimda

İnşallah gönlünce olur herşey Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bana acilen tüp bebek dedi doktor

İnşallah gönlünce olur herşey Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bana acilen tüp bebek dedi doktor
Dr. Öyle dediyse hic bekleme bence canim yaşın kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikce bu işler dahada sıkıntılı oluyor

Benim de rahmim de perde vardi. Ameliyattan 6 ay sonra gebe kaldım , düşük yaptım. Şimdi bir daha gebeyim. Rabbim size de nasip etsin içinizi ferah tutun

Benim de rahmim de perde vardi. Ameliyattan 6 ay sonra gebe kaldım , düşük yaptım. Şimdi bir daha gebeyim. Rabbim size de nasip etsin içinizi ferah tutun
Aminnnn tez vakitte hayirlisi ile insallah.Senin adina çok sevindim canim rabbim hayirlisi ile kucağına almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…