rahim rotgeni

bigbelly

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
8
0
16
İstanbul
Yumurta rezervimin az olmasindan dolayi doktorum dondulmus embriyo bankasi tedavisi onerdi. Ilk cycleda sadece 2 yumurta ve 1 tane embriyo olustu. 5. gun sonunda dondurulacak.
ilk sorum dondurulmus embriyo tedavisinde embriyoyu kacinci gunde donduruyosunuz?
ikinci sorum doktorum benden hicbir rahim rotgeni istemedi. Benim sorunum yumurta rezerviymis.. Yumurtalarin acik yada kapali olmasi bisey degistirmez dedi. Rahimde sekli icinde ultrasounda cok duzgun bir cizgimis,, bu isi yillardir yaptigindan dolayi gerek yok dedi. Sizce transfer oncesi rahim rotgeni cektirmelimiyim. Hamilelik olursa dusunulmedik herhangibir puruz cikartabilirmi?
Buraya zaman ayirip sorulara cevap verdiginiz icin simdiden Cok tesekkurler!

merhaba verdiğiniz bilgiler doğrultusunda tek embriyo elde edilmiş olması yumurta rezerinizin az olduğunun işareti zate. emb dondurma günü olarak 2,3 veya 5. gün seçilebilir bu embriyonun sağlıklılık durumuna göre belirlenir kesin kuralı yoktur. tüplerle ilgili de doktorunuz durumla ,ilgili süphe duyarsa ister her tüp bebek hastasında rahim filmi istemeyiz. bolşans sevgiler.

Cok tesekkur ederim.

merhaba ,
1 yıllık evliyiz fakat hiç korunmama rağmen gebe kalamadım. rahim filmim çekildi, tüpler çok temiz dedi doktorum fakat rahimde eğrilik var ama gebe kalmana engel değil dedi , bu eğrilikten dolayı gebe kalsamda bebeğim düşer mi ?

Merhaba hayır gebelik ya da düşüklerle ilgili bir durum değildir yapısal olarak ya da çekim sırasındaki teknikten ötürü böyle görünmüş olabilir. Sevgiler.

merhaba dr.aytun hanım bugün rahim filmim çekildi sonuç olarak doktorum bana rahmimin olması gerektiğinden 3 katından daha küçük olduğunu söyledi ve bir tüpüm kapalı olduğunu söyledi.Tüpü açabileceklerini söylediler ama ameliyat olmam gerekiyormuş eğer ameliyat olmazsam hamile kalamazmışım fakat rahimi büyütemeyiz dedi ve bu durumda benim hamile kalmam cok zor olabilirmiş rahim küçük olduğu için gebelik olsa bile rahime tutunamıyormuş.1 ay kadar tüpüm açılması için kapalı ameliyat olacam eğer o zaman tedavi görerek hamile kalamazsan ya aşılama yada tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi ben şok oldum böyle şeyler duymak beni ve eşimi cok üzdü şimdi biz ne yapmalıyız?lütfen sizde fikrinizi söyleyin benim durumumda olan hastanız hiç olduğumu?
eğer yanlış okumadıysam doktorum öneri olarak Diey215+H13 bunu yazmış filmin üzerine.

Merhaba sizi ya da en azından filminizi görmem mümkün olursa daha sağlıklı bilgiler verebilirim. Söylenen tanılar ciddi şeyler, bir de ameliyat olacaksınız faydası olacak işler yapılsın isterim. Bahçeci kliniğinden bana ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…