Rahim şekli bozukluğu

adeel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
9
3
1
32
Merhaba arkadaşlar benim rahim şeklim bozuk T şeklinde böyle olup hamile kalan var mı acaba? Hamilelik süreci nasıl geçiyo bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Düşük tehlikesi çok yüksek bu şekilde maalesef. Histereskopi olsanız halletseniz daha iyi olur.

Hiç gebelik yaşamadığım için doktorum önermedi şuan
Yaşayıp bile bile bu sebeple kaybetmek büyük travma olur. Bence sorun da belli çözüm de belli iken keşke yapılsa. Basit bi işlem zaten. Biz burda yaptıran çok kişiyiz o riski almamak için.

Canım şekli ne kadar t
benım hafif T şekilde idi doktor ameliyat önermedi bana

Merhaba arkadaşlar benim rahim şeklim bozuk T şeklinde böyle olup hamile kalan var mı acaba? Hamilelik süreci nasıl geçiyo bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Canim bende bugun hsg de gördüm benimde T şeklinde daha kendi doktoruma göstermedim.bir 5 haftalık kalbi atmadı birde kimyasal gebelik geçirdim son 1 yılda Allah yardımcımız olsun.acaba bu şekilde hamileligi devam eden var mı?

Kızlar benım rahmım ın seklı böyleydi ameliyat olmadım daha onceden 9+6haftalık bebegımın kalbı durdu ama rahîm seklıyle ılgılı degıldı bir tanede kimyasal Gebelik gecırdım bende pıhtılaşma cıktı suan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Ameliyat olmadan gebe kaldım

Eklentiler

• 20190528_235720_Burst01.webp
    20190528_235720_Burst01.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 70
  • Beğen
Reactions: H M
Kızlar benım rahmım ın seklı böyleydi ameliyat olmadım daha onceden 9+6haftalık bebegımın kalbı durdu ama rahîm seklıyle ılgılı degıldı bir tanede kimyasal Gebelik gecırdım bende pıhtılaşma cıktı suan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Ameliyat olmadan gebe kaldım
Kimyasal gebeliğiniz rahim şekliyle mi ilgiliydi peki? Benim de rahim bu şekilde ve tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı

Kimyasal gebeliğiniz rahim şekliyle mi ilgiliydi peki? Benim de rahim bu şekilde ve tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı
Hayır canım bende pıhtılaşma vardı bir daha ki ay coraspirin başladım onlem amaçlı sonra saglıklı gebelik oldu cok sukur

Ben varim 6 yasinda bir kizim var cok şükür rahmimin t seklinde olduğunu bile bilmiyordum normal bi hamilelik gecirdim 38. Haftada anne karninda beslenmesini durdurmus dediler sezeryanla dogum yaptim hicbir sağlık problemi yasamadik ne kizim ne de ben sadece biraz ufak dogdu okadar
Ikinci icin ugrasirken ogrendim T seklinde rahmim olduğunu gittiğim 3 doktordan 2 si düşük geçmişim olmadigi icin histereskopi önermedi asilama yaptirdim bekliyorum simdi

İnşallah tutar aşılamanız ben de 1 hafta önce yaptırdım aşılama ben de beklemedeyim

Sizinde tutar insallah T seklinde rahmi olup doğum yapan cok kisi var içiniz rahat olsun

Back
X