Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gebelik yaşamadığım için doktorum önermedi şuanDüşük tehlikesi çok yüksek bu şekilde maalesef. Histereskopi olsanız halletseniz daha iyi olur.
Yaşayıp bile bile bu sebeple kaybetmek büyük travma olur. Bence sorun da belli çözüm de belli iken keşke yapılsa. Basit bi işlem zaten. Biz burda yaptıran çok kişiyiz o riski almamak için.Hiç gebelik yaşamadığım için doktorum önermedi şuan
Benim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu 10 haftalık sebebi bu olduğu söylendiMerhaba arkadaşlar benim rahim şeklim bozuk T şeklinde böyle olup hamile kalan var mı acaba? Hamilelik süreci nasıl geçiyo bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Çok üzüldüm şuan çocuğunuz var mı?Benim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu 10 haftalık sebebi bu olduğu söylendi
Evet var histereskopi oldumÇok üzüldüm şuan çocuğunuz var mı?
Allah bağışlasınEvet var histereskopi oldum
Canim bende bugun hsg de gördüm benimde T şeklinde daha kendi doktoruma göstermedim.bir 5 haftalık kalbi atmadı birde kimyasal gebelik geçirdim son 1 yılda Allah yardımcımız olsun.acaba bu şekilde hamileligi devam eden var mı?Merhaba arkadaşlar benim rahim şeklim bozuk T şeklinde böyle olup hamile kalan var mı acaba? Hamilelik süreci nasıl geçiyo bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Kimyasal gebeliğiniz rahim şekliyle mi ilgiliydi peki? Benim de rahim bu şekilde ve tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandıKızlar benım rahmım ın seklı böyleydi ameliyat olmadım daha onceden 9+6haftalık bebegımın kalbı durdu ama rahîm seklıyle ılgılı degıldı bir tanede kimyasal Gebelik gecırdım bende pıhtılaşma cıktı suan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Ameliyat olmadan gebe kaldım
Hayır canım bende pıhtılaşma vardı bir daha ki ay coraspirin başladım onlem amaçlı sonra saglıklı gebelik oldu cok sukurKimyasal gebeliğiniz rahim şekliyle mi ilgiliydi peki? Benim de rahim bu şekilde ve tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı
Ben varim 6 yasinda bir kizim var cok şükür rahmimin t seklinde olduğunu bile bilmiyordum normal bi hamilelik gecirdim 38. Haftada anne karninda beslenmesini durdurmus dediler sezeryanla dogum yaptim hicbir sağlık problemi yasamadik ne kizim ne de ben sadece biraz ufak dogdu okadarMerhaba arkadaşlar benim rahim şeklim bozuk T şeklinde böyle olup hamile kalan var mı acaba? Hamilelik süreci nasıl geçiyo bilgi verirseniz çok mutlu olurum.