Rahim sertleşmesi

bebecan

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
131
0
621
49
İstanbul
arkadaşlar hani biz bebek zannediyoruz ya karnımızda sertleşme olunca o aslında rahim sertleşmesiymiş.erken doğum olabilirmiş.doktorum iğne verdi başına böyle bişey gelen varmı?

birşey değil canım aslında ben de korkuyorum hatta dr ihmal mi diyor diyorum ama ınşallah hepimizinki normaldir.

arkadaşlar hani biz bebek zannediyoruz ya karnımızda sertleşme olunca o aslında rahim sertleşmesiymiş.erken doğum olabilirmiş.doktorum iğne verdi başına böyle bişey gelen varmı?

rahimde kasılmaların olması normal kızlar, bende de oluordu şimdi 32. haftamızdayız. kasılmaların ve kramğların rahatlaması için magnezyum takviyesi verdi doktorum. eğer erken doğumdan şüpheleniyorsa doktorunuz, mutlaka nstye bağlayıp kasılma ve bebek hareketlerine bakmış olarak bunu söylemesi gerekir.

bende de 26.haftadan yana bu kasılmalar başladı benim doktorumda erken doğumdan şüpheleniyo, istirahat verdi bol bol, egzersiz ve yürüyüş yasak tabi ilişkide. bende hareket ettikçe ağrılar artıyo ve bazen saatte 2kez geldiği oluyor. 32haftada iğne yapıcak. sabredelim kızlar hepimize saglıklı hayırlı doğumlar olumunekankayizsmile

ya bendede oluyor 8. ayıma girdim bu ara bahar temizliği yapayım dedim yoruldum sanırım sık sık karnım sertleşip sonra gevşiyordu yoksa erken doğumm başlangıcımı ay çok korkuyorum öyle bişey olursa kendimi hiç affetmem 4 yıldan sonra tüp bebek tedavisiyle bebeğime kavuşmuşken inşallh bişey olmaz allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canım.allahın izniyle zamanında yapıcaz doğumlarımızı.ben doğumyapan arkadaşlarımla ve büyüklerimle konuştum onlarda da olmuş hatta doktorla bu ko nuyu konuşmamışlar bile ben de takmıyorum artık.

böyle rahim yapısı olan var mı çok merak ediyorum.benim çok sert gibi tüp bebekte progestanla yumuşadı ama embriyoyu tutmaya yetmedi. adet öncesi yine kazık gibi oldu. bir fikri olan var mı?boşuna bdv ye konu açmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…