Rahim soğukluğu

sedanur6549

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
43
18
3
31
Merhabalar , bana rahim soğukluğu var dendi , 2 defa tüp bebek denedim tutunma olmadı sebebinin bunu olabileceği söylendi , bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir var mı, doğal yöntemlerle, lütfen 🌸

Merhabalar , bana rahim soğukluğu var dendi , 2 defa tüp bebek denedim tutunma olmadı sebebinin bunu olabileceği söylendi , bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir var mı, doğal yöntemlerle, lütfen 🌸
Bunun için ilaç verdi mi sırtınızı sıcak Tutun ayakları dahi zamanla takviye desteğiyle duzelır ınsallaj

Hacamat ve kuyruk sokumuna sülük iyi geliyor diye duymuştum bi araştırın isterseniz

Bunun için ilaç verdi mi sırtınızı sıcak Tutun ayakları dahi zamanla takviye desteğiyle duzelır ınsallaj
Birde
kesinlikle ayaklarını topukların ve bileklerin dahil çörekotu yağıyla ov masaj yap, rahim sıcaklığını arttır.
Tavuk ve paketli gıdalar yemeyi bırakın. Fazla şeker ve un tüketmeyin. Çörekotu tarcin bal karıstır ye

Doğal fitil olarak ne kullandınız , ben rahim topu kullandım
Bırakın aracılıgıyla Sakarya'daki bır teyzeden almıştım. 2. 5 paket kullanmıştım tabı doktorun verdıgı pco için ilaçları kullandım + dogal incir kürü zeytınyagına koyup yiyordum ve son olarak hamıleykem sarımsak sut buhar banyosu yaptım dogum yapana kadar yesil akıntı oldu temizledi

Bende de aynı durum var hacamat yaptırdım şimdi tekrar transfere hazırlanıyorum. Bu sefer çörek otu yağı ile ayağıma ve karnıma masaj yapmaya başladım rahmi ısıtıyor mutlaka yapın. birde sıcak mizaçlı gıdalara yöneldim tahin pekmez kuzu eti gibi. Ve ısırgan çayı tutunmayı arttırıyor. Çay kahve bir süre uzak durun.

Back
X