rahim tersligi olanlar?

Nefes1984

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
172
37
318
Merhaba benim rahmim ters iki senedirde hamile kalamiyorum:-(doktora gittim hic bi problem yok esimdede bendede ama olmuyor.anneminde rahmi tersmis ve bes sene hamile kalamamis.sonra ebe gelmis ve rahmini cevirmis.aranizda rahim cevirtip hamile kalan var mi bu konuda bilgisi olan lutfen yardim edin

Canımm benimde rahmim ters yani arkaya dönükte diyorlar ben kaç dr gittim bu yüzden değil ama memnun kalmayıp falan bazı doktorlar söyleme gereği bile duymadı ben söyledim haa evet öyle birşey var ama mühim değil gebeliği etkilemez dediler gerçekten de rahmi ters olup normal gebe kalan çok arkadşaım var bir dr bana bunu şöyle açıklamıştı çoğu kişi sağ elini kullanır ama bazıları solaktır bu da onun gibi birşey garip gelebilir ama o insan için doğaldır bu da öyle birşey demişti. Tabii geciktirebilir ama tümüyle engelliyor diyemeyiz. Eşinin örneğinin yoğnuluğu nasıl mesela benim eşimin aşırı yoğunmuş o yüzden rahime ulaşması mümkün değilmiş testlerde zaten anlaşılıyor bu. Yani 2 sene uzun bir zaman ve bunu rahim tersliğine yormamak lazım nedensiz çk infertilite var bir sorun olmadan stresten de gebe kalmak zorlaşıyor. Ben sanmıyorum ki öyle rahim döndürülsün öyle olsa doktorlar yapardı öyle kolay döndürülecek birşey değil bu eskiden ameliyat yapılırmış ama sonradan gerek olmadığına karar verilmiş bence sen artık yardımcı tekniklere geç klomen, çatlatma iğnesi, yumrta takibi olmadı aşılama artık zamanı gelmiş ama öyle rahim döndürme işlerine girme.

Canım benim en yakın arkadaşımın rahmi tersti. Ama suan 2.ci oğluna hamile :16::16::16: Sıkma canını

Cevapladigin icin sagol canim.evet dedigin gibi bende rahmi ters olupta hamile kalan cok duydum ama rahmi ters olupta hamile kalamayanda duydum bir sene tedavi gordum hic bi problem yok yumurta catlatma ignesi klomen falan hepsi yapildi esiminde sonuclari gayet iyi ama iki sene oldu .annemin iki hamileligide ebenin gobek cektirmesiyle olmus detaylarini ondan dinlemesem sacma gelicek.oyke eski ebelerde yok artik.cevremde hic ebede yok zaten.iste boyle tedavi bitkisel cozumler hepsini denedim doktor asilama olmadi tup bebek dedi en son:-(

canim benim de rahmim ters ilk bebigime istedigim ay direk gebe kaldim ama dustu. simdi yine hamileyim. buna da iki ayda gebe kaldim. bence rahimle ilgisi yoktur.

rahmi ters olupta gebe kalanları duyuyorum ama bizim ailede genetik uç kusakta göbek çektirme yöntemiyle hamile kalmış.Bukadar süre bekleyip hiç bi sorun olmayınca denıze düşen yılana sarılıyor maalesef:(Ben İzmirde yaşıyorum bu konuda yardım alabileceğim yakınınızın yada tanıdığınız ebe varsa bilgi verirseniz çok sevinirim kızlar.

canim benim de rahmim ters ilk bebigime istedigim ay direk gebe kaldim ama dustu. simdi yine hamileyim. buna da iki ayda gebe kaldim. bence rahimle ilgisi yoktur.

Canım peki özel bi soru olacak ama özel bi pozisyon uyguladınızmı rahmı ters olanlar diz dirsek pozisyonunda bulunsunlar diye okumuştum ?

Canım peki özel bi soru olacak ama özel bi pozisyon uyguladınızmı rahmı ters olanlar diz dirsek pozisyonunda bulunsunlar diye okumuştum ?

ozel hic birsey yapmadik canim. klasik yontem (anladin dimi). sonrasinda kalkmadan 1 saat yattim. 2-3 saat sonra banyo yaptim. hatta banyoda yapmasan sabaha kadar iyi olur. gerisi allahin bilecegi canim. ama vucudunla oynatma lutfen. iyi olsun derken daha kotu edebilirsin bunyeni.

benimde aynı rahmim arkaya dönük ama şimdi 2 aylk hmileyim:) hatta ultrason resminde önde yumurtalıklarım cıkıyo bebekle beraber:)) ama hamilelege engel degilmiş..bende hmileligimden önce ögrenmiştim

Canim benim de rahmim ters, 7 aylik hamileyim su an! Tavsiyem, diz dirsek pozisyonu uyguladiktan sonra gobegine yastik koyup yuzukoyun yatip bir sure bekle. Kendini strese sokma, bu bir hastalik degil. Hayirlisiyla hamile kalirsin insallah

Sagolun kizlar umarim en kisa zamanda sizin gibi bende hamile kalirim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:-)

rahmi ters olupta gebe kalanları duyuyorum ama bizim ailede genetik uç kusakta göbek çektirme yöntemiyle hamile kalmış.Bukadar süre bekleyip hiç bi sorun olmayınca denıze düşen yılana sarılıyor maalesef:(Ben İzmirde yaşıyorum bu konuda yardım alabileceğim yakınınızın yada tanıdığınız ebe varsa bilgi verirseniz çok sevinirim kızlar.

aslında ben sana yardım edebilirim bu konuda tabi hamile degilsen hala

Sagolun kizlar umarim en kisa zamanda sizin gibi bende hamile kalirim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:-)

cnm benmde rahım tersmıs. ilişkiden sonra hemen kalktığım için tutmuş olabilir dedi. yatmak iyi olmuyormuş bu durumda bana ole soylendı. bide oyle dene ıstersen.

aslında ben sana yardım edebilirim bu konuda tabi hamile degilsen hala

cnm benmde rahım tersmıs. ilişkiden sonra hemen kalktığım için tutmuş olabilir dedi. yatmak iyi olmuyormuş bu durumda bana ole soylendı. bide oyle dene ıstersen.
Canim yanlis yazmadin demi hemen kalkicaz ama tam tersini soyluyo herkes

Bende 8aydır korunmasız ilişkiye rağmen bende hamile kalamıyorum rahim tersliğim var annemdede varmış 3yıl kalamamış zaten iki çocuktan başkada olmamış bende şimdi çok korkuyorum olmuyor olmayacak diye farklı pozisyonlar işe yarıyor mu deneyip olan var mı

Back
X