Rahim uzunluğu ne kadar olmalı?

krizoprase1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
4
0
1
35
Merhaba
13 haftalık hamileyim dün doktor rahim uzunluğunun 32mm olduğunu söyledi normal risk görmüyorum dedi 40mm olması gerekiyormuş acaba sorun yaşarmıyım ilerleyen haftalarda bu arada

Gecmis olsun canim.. Benim 2 hafta önce yani 27+1 ken 35 mm di rahim uzunlugu.. Doktorum bana karnimin sertlesip sertlesmedigini sordu benim arada sertlestigi icin Evet dedim nadirde olsa sertlesiyor.. Bana 2 hafta takip et ve Eger. Günde 10-15kereden fazlasertlesir ve bunlar 2-3 dakikadan uzun sürerse bilgim olsun dedi.. Hafta sonum yogun gecti(5 gün önce)asiri bel agrisi yasadim ve pazartesi 29+2 günlükken dakikalar süren Karin sertligi Ve hafif adet Agrisi yasadim. Doktorum aradim. Hemen gel. Dedi..
2 gün önce Doktora Gittim 2.5 cm olmus bana yatmam gerektigini ve Progestan almami söyledi sabah aksam 1 Kere vajinal yoldan.. Magnezyum da iciyorum günde 1 ve bol Su

Su an tek Yaptigim yeme ve icme gibi ihtiyaclarimi gidermek. Yarin kontrolum var 2,5 cm altina düsmüsse erken dogum olmamasi icin hastanede kalmaliyim sevk Edilecegim

Ins daha fazla. Ilerlemisin. 25 mm sinir. Sen. Kendini.cok yormamaya. Calis canim... Hayirlisiyla saglikla. Kucagimiza alalim...

Back
X