Rahim ve sol yumurtalıkta seyirme, kipirti

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
Kızlar yumurtlamanın 14. Günü bugün. Adetime 3 gün var. Yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testinde varla yok arasi çok çok silik bir çizgi gördüm sonraki normal kaset testlerde negatifti. Ama yumurtlamanın 7. Gününden itibaren rahimde seyirmeler, sanki kalp atar gibi pıt pıt biseyler atıyor kipirdiyor gibi. Biliyorum bebek değil, bağırsak hareketi kesinlikle değil tam rahmimde ve sol yumurtalikta olduğunu hissediyorum hala devam ediyor. Bazen 5 dk sürüyor ara ara olup geciyor. Nedir bu durum böyle olup hamile olduğu öğrenen var mı acaba? Adetim gecikirse eğer kan testi vericem idrar testi yapmak istemiyorum

Yazip yazmamakta kararsiz kaldim ama allah korusun tedbirli olun die yazmak istedim

daha once bi dis gebelik gecirdim, cok zor tani koydular
Once rahim icinde bi olusum var die kurtaj oldum 1 hafta sonra kontrole gel dediler bu bir hafta icinde sizin dediginiz gbi sol tarafta seyirme hissettm..

Eyvah dedim dis gebelik olmasn kalp atisi hissediyo olmayim dedim,

dedigim gbi de oldu gittim beta hcg dusmemis
Sol yumurtalikta kocaman olmus bebek.

beta 40 bin olmus

en ufak bi agri aci olmadi, sadece seruirme olsu 1 kere de 3 sn lik agri oldu bicak batar gbi.
Litfen dikkatli olun uyanik olun
İns degildir. Banada haber edersenz sevinirim

Dış gebeliğin seyirmesi acılıydı ben de. Nabız atar gibi değil de sanki iple biri çekiyor sızı şeklindeydi. Acil ameliyata alındım zaten. Ama suan hamileyim. Pıtpıt nabız gibi atıyor

Yazip yazmamakta kararsiz kaldim ama allah korusun tedbirli olun die yazmak istedim

daha once bi dis gebelik gecirdim, cok zor tani koydular
Once rahim icinde bi olusum var die kurtaj oldum 1 hafta sonra kontrole gel dediler bu bir hafta icinde sizin dediginiz gbi sol tarafta seyirme hissettm..

Eyvah dedim dis gebelik olmasn kalp atisi hissediyo olmayim dedim,

dedigim gbi de oldu gittim beta hcg dusmemis
Sol yumurtalikta kocaman olmus bebek.

beta 40 bin olmus

en ufak bi agri aci olmadi, sadece seruirme olsu 1 kere de 3 sn lik agri oldu bicak batar gbi.
Litfen dikkatli olun uyanik olun
İns degildir. Banada haber edersenz sevinirim
Ne kadar sonra fark ettiniz bunu acaba benim henüz 14 gün geçti yumurtlamadan hemen böyle bişey olması mümkün mü ki resmen kalp atar gibi atıyor gidiklar gibi değişik bir his

Dış gebeliğin seyirmesi acılıydı ben de. Nabız atar gibi değil de sanki iple biri çekiyor sızı şeklindeydi. Acil ameliyata alındım zaten. Ama suan hamileyim. Pıtpıt nabız gibi atıyor
Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce varmiydi seyirme kipirti gidiklanir gibi değişik bir his ama çok net

Back
X