• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ve yumurta yokluğu

eylul tas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
3
0
1
30
Merhaba. Sırf bu konuda bilgi almak için üye oldum lütfen en ufak bilgisi olan yazabilir mi. Çok zor bi durum çünkü. Çok sevdiğim 12.5 yaşında bir kız çocukta yumurtalık olmadığını rahmin de işlevsiz olacak kdr gelişmediğini öğrendik. Yıkıldım bittik.. bu yüzden göğüs gelişimi vs de yok. Bu durumu yaşayan tedavi olup sonuç alan nasıl bir süreç olduğu vs lütfen yazar mısınız…

Çocuk endokrinoloji doktoru ile görüştünüz mü çünkü doktor ne yapacağını iyi bilir

Çocuk endokrinoloji doktoru ile görüştünüz mü çünkü doktor ne yapacağını iyi bilir
Yarına randevu aldık ama sanki dünya başımıza yıkıldı gibi. Belki böyle olanlar vardır diye yazdım buraya. Ne bilim adet göremez çocuğu olamaz evlenebilir mi o da ayrı bişey of ne zor

Yarına randevu aldık ama sanki dünya başımıza yıkıldı gibi. Belki böyle olanlar vardır diye yazdım buraya. Ne bilim adet göremez çocuğu olamaz evlenebilir mi o da ayrı bişey of ne zor
Benim bildiğim sadece meme gelişimi için hormon verirler ama doğuştan rahim yoksa adet göremez yumurtalık yok üreyemez öncelikle bunlara kendinizi hazırlayın

benim kardeşimede denildi , yumurtalık yok denildi sonra başka dr a götürdük orda gördüler

Back
X