- 12 Kasım 2021
- 279
- 47
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
Hanımlar merhaba ben çok uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyorum pkosluyum çok şükür iyi bir doktor buldum bu ay onda klomen ovitrelle progestan tedavisi uygulandı şimdi size şöyle anlatayım
Benim son adet tarihim 10 Ağustos .
18 Ağustos ovitrelle uygulandı
20 ağustosta kontrole gittiğimde folikül görünmedi yani çatlamıştı .
21 Ağustos progestana başladım sabah akşam içtim
31 ağustosta muayenede 27 mm çağında Korpus luteum yani sarı çişim olduğunu progestanı kesebileceğimi söyledi kestim .
2 Eylül kahverengi lekelenme kontrole gittim Korpus luteum yırtılmış dedi ve muayene etti rahim içini kontrol etti biraz daha bekleyelim pazartesi gel dedi
5 Eylül gecesi de pembe su gibi akıntı geldi ilişkiden sonra ilk kez geldi başıma .
7 eylülde kontrole gittik leke geldi mi vs diye sordu söyledim muayene de özellikle rahime baktı bu bir kese olabilir cinsel ilişki kesinlikle yok ağır iş yapma çarşamba gel beta ver dedi .
Sizce bu gebelik kesesi mi bu akşam kan vereceğim ama insan haliyle sabırsız oluyor
Benim son adet tarihim 10 Ağustos .
18 Ağustos ovitrelle uygulandı
20 ağustosta kontrole gittiğimde folikül görünmedi yani çatlamıştı .
21 Ağustos progestana başladım sabah akşam içtim
31 ağustosta muayenede 27 mm çağında Korpus luteum yani sarı çişim olduğunu progestanı kesebileceğimi söyledi kestim .
2 Eylül kahverengi lekelenme kontrole gittim Korpus luteum yırtılmış dedi ve muayene etti rahim içini kontrol etti biraz daha bekleyelim pazartesi gel dedi
5 Eylül gecesi de pembe su gibi akıntı geldi ilişkiden sonra ilk kez geldi başıma .
7 eylülde kontrole gittik leke geldi mi vs diye sordu söyledim muayene de özellikle rahime baktı bu bir kese olabilir cinsel ilişki kesinlikle yok ağır iş yapma çarşamba gel beta ver dedi .
Sizce bu gebelik kesesi mi bu akşam kan vereceğim ama insan haliyle sabırsız oluyor