Rahimde 4 haftalık kese ?

Kullanmiyoruuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
279
47
48
Hanımlar merhaba ben çok uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyorum pkosluyum çok şükür iyi bir doktor buldum bu ay onda klomen ovitrelle progestan tedavisi uygulandı şimdi size şöyle anlatayım
Benim son adet tarihim 10 Ağustos .
18 Ağustos ovitrelle uygulandı
20 ağustosta kontrole gittiğimde folikül görünmedi yani çatlamıştı .
21 Ağustos progestana başladım sabah akşam içtim
31 ağustosta muayenede 27 mm çağında Korpus luteum yani sarı çişim olduğunu progestanı kesebileceğimi söyledi kestim .
2 Eylül kahverengi lekelenme kontrole gittim Korpus luteum yırtılmış dedi ve muayene etti rahim içini kontrol etti biraz daha bekleyelim pazartesi gel dedi
5 Eylül gecesi de pembe su gibi akıntı geldi ilişkiden sonra ilk kez geldi başıma .
7 eylülde kontrole gittik leke geldi mi vs diye sordu söyledim muayene de özellikle rahime baktı bu bir kese olabilir cinsel ilişki kesinlikle yok ağır iş yapma çarşamba gel beta ver dedi .

Sizce bu gebelik kesesi mi bu akşam kan vereceğim ama insan haliyle sabırsız oluyor 🥹

Eklentiler

• 526F4FF8-2058-4ADF-B81A-427A4B2519E3.webp
    526F4FF8-2058-4ADF-B81A-427A4B2519E3.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 56
Hanımlar merhaba ben çok uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyorum pkosluyum çok şükür iyi bir doktor buldum bu ay onda klomen ovitrelle progestan tedavisi uygulandı şimdi size şöyle anlatayım
Benim son adet tarihim 10 Ağustos .
18 Ağustos ovitrelle uygulandı
20 ağustosta kontrole gittiğimde folikül görünmedi yani çatlamıştı .
21 Ağustos progestana başladım sabah akşam içtim
31 ağustosta muayenede 27 mm çağında Korpus luteum yani sarı çişim olduğunu progestanı kesebileceğimi söyledi kestim .
2 Eylül kahverengi lekelenme kontrole gittim Korpus luteum yırtılmış dedi ve muayene etti rahim içini kontrol etti biraz daha bekleyelim pazartesi gel dedi
5 Eylül gecesi de pembe su gibi akıntı geldi ilişkiden sonra ilk kez geldi başıma .
7 eylülde kontrole gittik leke geldi mi vs diye sordu söyledim muayene de özellikle rahime baktı bu bir kese olabilir cinsel ilişki kesinlikle yok ağır iş yapma çarşamba gel beta ver dedi .

Sizce bu gebelik kesesi mi bu akşam kan vereceğim ama insan haliyle sabırsız oluyor 🥹
%80 gebelik var progestan olarak ne kullandınız

Ovitrelle yada progestan kullanırken göğüs ağrım olmadı canım bu hafta başladı . Progestan 100 mg sarı kutu işte duphaston falan değil
Gebelik var kan verdikten sonra paylaşın bizimle ben de bu ay böyle bi tedavi görcem adet olmayı bekliyorum ama duphaston verdiler aşılama da progestan reçeteyle mi alıyoruz

Gebelik var kan verdikten sonra paylaşın bizimle ben de bu ay böyle bi tedavi görcem adet olmayı bekliyorum ama duphaston verdiler aşılama da progestan reçeteyle mi alıyoruz
Tamam canım haber veririm 💓 benim arkadaşım da aşılama oldu ona da duphaston veriyorlardı canım muhtemelen gebelik olursa tutunması için yoksa adet olman için o da progesteron içeriyor ya . Ben progestanı doktorumdan kendim istemiştim uygun gördü verdi istersen sende doktoruna bi rica et uygun görürse verir sana da

Tamam canım haber veririm 💓 benim arkadaşım da aşılama oldu ona da duphaston veriyorlardı canım muhtemelen gebelik olursa tutunması için yoksa adet olman için o da progesteron içeriyor ya . Ben progestanı doktorumdan kendim istemiştim uygun gördü verdi istersen sende doktoruna bi rica et uygun görürse verir sana da
ya iğneden sonra mutlaka verir ama vermese de önericem tabi. Teşekkür ederim 🌬️

Siz iğne den sonra kaç kere ilişki yaşadınız bu arada adete kadar ilişki önerdi mi doktor
Ben iğne kullanmadım canım klomen kullandım pkosum çok yumurtam gelişiyor diye doktorum iğne önermedi ohss olma ihtimalim çok yüksekmiş . Klomen kullandım ovitrelle vuruldu . İğne olduğum akşamı birde 36 saat sonrasını değerlendirdik o kadar . Birde 1 hafta sonra ilişki oldu gün aşırı ilişki falan demedi sadece 36 saat sonrasını saatini hesaplayıp ilişki dedi

Back
X