Rahimde delik ve hamile kalabilme

Gul-Er

Güneş topla benim için..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.815
1.117
333
Iyi yıllar öncelikle.. Herşey gönlünüze gore olur insAllah..
Konumu bilen bilir.Agustosta kurtaj oldum. Rahmimde pansuman unuttular. 20 gün pansumanla gezdim. Sonra enfeksiyon oluştu pansumandan dolayı. Enfeksiyon geçti. Sonra idrar yolları enfeksiyonu..En son smear yapildi. Kızarıklık ve hafif iltihap vardı. Antibiyotik kullandım. Tanısal histerekopiye girdim.. Rahmimde delik var. Anlayacağınız rahmimi de delmişler. Şuan küçüldü delik. Kapanması zaman alıcak biraz. Peki bu durumda olup ne zaman hamile kaldınız. Deliğin kapanması ne kadar zaman alıyor? Ya da bu şekilde de hamile kalinabiliniyor mu? Allah nasip eder insAllah bi gun.. Zamani en iyi Rab bilir tabiki. Sadece dusunmeden edemiyorum. Rahatlamak istiyorum..

Son düzenleme:
Nasıl böyle bir ihmali yaparlar ya siz dava açtınız mı ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi kesinlikle dava açın hakkınızı arayın vücuttaki her doku kendini onarma yeteneğine sahip histeroskopi yapan doktor neden oraya greft yapmadı çok enteresan

Nasıl böyle bir ihmali yaparlar ya siz dava açtınız mı ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi kesinlikle dava açın hakkınızı arayın vücuttaki her doku kendini onarma yeteneğine sahip histeroskopi yapan doktor neden oraya greft yapmadı çok enteresan
Malesef Fransada yasiyorum.Turkiyede olsaydım yanlarına bırakmazdım. Şikâyet etmek faydasız.hicbirsey yapmıyorlar. Bir nevi devleti devlete sikayet etmek oluyor. Araştırdık da.. ama tek cevapları insaniz hata yapabiliriz diyorlar.. Doktor gerek görmedi.histereskopiye kürtajdan 5 ay sonra girdim. Delik daha büyükmüş normalde ama kapanmaya başlamış. Şimdi biraz daha kapanıyor gerek gormedi

Malesef Fransada yasiyorum.Turkiyede olsaydım yanlarına bırakmazdım. Şikâyet etmek faydasız.hicbirsey yapmıyorlar. Bir nevi devleti devlete sikayet etmek oluyor. Araştırdık da.. ama tek cevapları insaniz hata yapabiliriz diyorlar.. Doktor gerek görmedi.histereskopiye kürtajdan 5 ay sonra girdim. Delik daha büyükmüş normalde ama kapanmaya başlamış. Şimdi biraz daha kapanıyor gerek gormedi
Yani kapanır mı tam olarak bilmiyorum ama kontrollerini ihmal etme inşallah rabbim şifa verir tez vakitte anne olursun

Back
X