Rahimde kanama alanı acil kızlar

Shakeupsekerim

Eşim benim herşeyim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
152
81
28
30
Kızlar 7 haftalik hamileyim. doktor kesenin önünde arkasında kanama alanı var dedi. bebek kalp atımı var dedi. prolutan depot iğne vurdular. düşük riski var dedi. ama bende kanama ve lekelenme olmadı . başına böyle birşey gelen var mı ?

ben canim benimde rahmimde kanama alani vardi ama hic kanamam olmadi 3ayin sonuna kadar pruloton depot oldum 5 gunde bir..4 ayin sonuna kadarda once gunde 3 sonra gunde 1 progestan kullandim..dinlen bolbol cok yurume uzanma agir kaldirma allahin izniyle biseycik olmaz..hayirli olsun bebisini sağlıkla kucagina al:anneadayı:

Benimde vardı 5. Haftadan beridir çok şükür geçen hafta geçmiş dedi Dr. Benim kanamada oluyordu. Ben hiç iş yapmadım. Bolca yattım birde progestan kullandım hala kullanıyorum

Korkuyorum düşük olacak diye
Korkma yalnızca iş yapma ilişki yasak 12. Haftaya kadar dikkat etmelisin.Allah ın izniyle bişeycik olmaz. Benim dışarı çıkıyordu kanama düşün artık atlattık çok şükür. Ama Dr hala dikkat et diyo.hep yatıyorum valla sıkıntılı bir dönem ama yapcak bişey yok

Ya işte ben yatamiyorum 16 aylık kızım var ve okula gidiyorum yani pek yatmaya fırsat bulamıyorum . inşallah bir sıkıntı olmaz

Ya işte ben yatamiyorum 16 aylık kızım var ve okula gidiyorum yani pek yatmaya fırsat bulamıyorum . inşallah bir sıkıntı olmaz
Allah A emanet benim diğer oğlumda da vardı kanama alanı hep vardı hiç bişey olmadı. Onda da öok dikkat edemedim açıkcası çok şükür bişey olmadı doğdu sorunsuz. Yalnız şunu söyleyebilirim elektrik süpürgesi kullanma mümkünse ben kullandığım zaman kanamam oluyodu oğlumda ağır iş yapma ayakta gezmekten bir şey olacağını sanmıyorum

Allah A emanet benim diğer oğlumda da vardı kanama alanı hep vardı hiç bişey olmadı. Onda da öok dikkat edemedim açıkcası çok şükür bişey olmadı doğdu sorunsuz. Yalnız şunu söyleyebilirim elektrik süpürgesi kullanma mümkünse ben kullandığım zaman kanamam oluyodu oğlumda ağır iş yapma ayakta gezmekten bir şey olacağını sanmıyorum
İçimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim . inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırız

İlk gebeligimde ufak bir kahverengi lekem olmustu.7 haftalikken.ultrasonda kanama alani goruldu ama kanamam olmadi.progestan kullandim.seyahat iliski yasakti.takip onemli...
Ama ben o halde edirneye gittim.istemedigim halde.birsey olmadi sukur..saglikla dogdu sukur.ama yine de siz dikkat edin

Back
X