- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama alani kese etrafinda mi var ilaç verdimiMerhaba arkadaşlar 6hafta 3 günlük hamileyim dışa vuran leke kanama vb hiçbir şey yok bebeğim ve kesesi sağlıklı kalp atışı var ama doktor kanama alanı ver dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Günde 2 kez kullanıyorum sizde olmuş muyduprogestan fitil kullanabilirsin canım benim minik kanama alanım olmuştu kullanmıştım ama doktorun daha iyi bilir
Kesenin bittiği yerden az aşağıda kese 2.19 cm kanama alanı 0.67 ye 0.54 cmKanama alani kese etrafinda mi var ilaç verdimi
Kesenin bittiği yerden az aşağıda kese 2.19 cm kanama alanı 0.67 ye 0.54 cm
Tam öyle anlamıyorum ama benim de kese etrafinda kanamam vardı geliyordu ilaç verdi sonra yatacaksın dediKesenin bittiği yerden az aşağıda kese 2.19 cm kanama alanı 0.67 ye 0.54 cm
Geçti mi sonra benim hiç kanamam falan olmadı çok şükür kanama alanınız büyük muyduTam öyle anlamıyorum ama benim de kese etrafinda kanamam vardı geliyordu ilaç verdi sonra yatacaksın dedi
Geçti mi sonra kaç gün sonra geçtiprogestan fitil kullanabilirsin canım benim minik kanama alanım olmuştu kullanmıştım ama doktorun daha iyi bilir
Kanama alanim kesenin ustunde baya vardı fitil kullandım.yatip dinlendim doktorum azaldığıni söyledi şuan 12 haftaligim 5+5 ken kanamalar yasiyorudmGeçti mi sonra benim hiç kanamam falan olmadı çok şükür kanama alanınız büyük muydu
Allah bir daha yaşatmasın benim bu şekilde kanamam olmadı fotoğrafini koyuyorum kendi kanama alaninla kiyaslayabilir misinKanama alanim kesenin ustunde baya vardı fitil kullandım.yatip dinlendim doktorum azaldığıni söyledi şuan 12 haftaligim 5+5 ken kanamalar yasiyorudm
Birsey diyemem kuzum doktorun daha iyi bilir kafan rahat değilse özele gitmiştim birde ben bana kanama alani olduğu uktrasonu vermedi devletteAllah bir daha yaşatmasın benim bu şekilde kanamam olmadı fotoğrafini koyuyorum kendi kanama alaninla kiyaslayabilir misin
Ben özele gittim oradaki doktorum bir şey demedi duphanson yazdı devlette de gittim oradaki doktor söyledi ve gösterdi progesteron başladı öğretmenim Allah'tan okul tatil oldu doktor rapora gerek yok dedi o biraz içimi rahatlattı bir de canım seni kaç günde bir kontrole cagirdiBirsey diyemem kuzum doktorun daha iyi bilir kafan rahat değilse özele gitmiştim birde ben bana kanama alani olduğu uktrasonu vermedi devlette
Progestan bende kullantim agizdan mi fitil olarak mı aliyorsunuzBen özele gittim oradaki doktorum bir şey demedi duphanson yazdı devlette de gittim oradaki doktor söyledi ve gösterdi progesteron başladı öğretmenim Allah'tan okul tatil oldu doktor rapora gerek yok dedi o biraz içimi rahatlattı bir de canım seni kaç günde bir kontrole cagirdi
AgizdanProgestan bende kullantim agizdan mi fitil olarak mı aliyorsunuz
Bol bol dinlenin ağır işler yapmayin ani kalkmayinAgizdan
Canım kanama alanı varken seni kaç günde bir çağırmıştıBol bol dinlenin ağır işler yapmayin ani kalkmayin
5+5 gittim.sonra 8+1 gittimCanım kanama alanı varken seni kaç günde bir çağırmıştı
Beni ozeldeki de devletteki de 1 ay sonra çağırdı kanama alanınu onemsemediler sanırım seni kanama alanı için mi bu kadar kısa aralıklarla çağırdılar5+5 gittim.sonra 8+1 gittim