Rahimde miyom

Evet benim miyomum var 5,6 cm civarındaydı en son. İntramural miyom benimki kas tabakası içinde. Gebelikten önce de vardı gebeliğine engel değil denilmişti şimdi de bir sıkıntı çıkarmıyor.

Evet benim miyomum var 5,6 cm civarındaydı en son. İntramural miyom benimki kas tabakası içinde. Gebelikten önce de vardı gebeliğine engel değil denilmişti şimdi de bir sıkıntı çıkarmıyo

Evet benim miyomum var 5,6 cm civarındaydı en son. İntramural miyom benimki kas tabakası içinde. Gebelikten önce de vardı gebeliğine engel değil denilmişti şimdi de bir sıkıntı çıkarmıyor.
Hamile kalamıyor bu miyom ile alakalı olabilir mı

Hamile kalamıyor bu miyom ile alakalı olabilir mı
Miyomlarım da türleri var ve türü, büyüklüğü, miyomun olduğu yer etkiliyor. Benim ilk evlendiğim aydan beri miyomum var ama doktorların hepsi bu gebeliğini engellemez dedi ve gerçekten gebeliğimde de bir sıkıntı çıkarmadı.Sadece ilk dönemde hormonlardan dolayı miyom biraz büyüyor ama doğumdan sonra yine küçülecek dendi. Miyomum rahmin sağ tarafında, bebeğin plasentası sol ön tarafta birbiriyle uzaklar. Doğum şeklimi bile etkilemiyor miyomum doğum kanalına uzak olduğu için vajinal doğum da yapabilirsin dendi.
Yani burda ben ne desem doğru olmaz hamile kalmasını etkileyip etkilemediğini doktorun söylemesi gerekiyor.

Rahim duvarında 5 cm risk var demiş doktor eğer normal yoldan hamile kalamazsa ameliyat olup alınacskmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…