rgzrsn, post: 38566030, member: 611165"]4 farklı doktora gitiim en baştan beri ikisi doç ikisi prof en sonunda birinde karar kıldım işisöyle düşünün tecrübeli güveniyoruHamile run korkuyorum. yüzde yüz değil uğraşıyor .Psikolojininar ve daha kısmetse iki ayım var sabah akşam aklımda psikolojim çok kötüsağlıklı e zarar veiyorum napcam bilmiyorum
([/QUOTE]
Doktorunuza guveniyorsaniz guzel, isin en riskli tarafini halletmissiniz. Beklemekten baska yapilacak bi sey yok. Tabi elde olmuyor ama soyle düşünün hamile kalmissiniz. Hamile olabilmek icin milyonlarca kisi uğraşıyor. Psikolojinizi bozmayin bebeginizin dogdugu anlarin hayaliyle bekleyin onu. Insallah saglikli sorunsuz kavusursunuz bebeginize :)

Doktorunuza guveniyorsaniz guzel, isin en riskli tarafini halletmissiniz. Beklemekten baska yapilacak bi sey yok. Tabi elde olmuyor ama soyle düşünün hamile kalmissiniz. Hamile olabilmek icin milyonlarca kisi uğraşıyor. Psikolojinizi bozmayin bebeginizin dogdugu anlarin hayaliyle bekleyin onu. Insallah saglikli sorunsuz kavusursunuz bebeginize :)