rahimde miyomu olup hamile kalanlar

rgzrsn, post: 38566030, member: 611165"]4 farklı doktora gitiim en baştan beri ikisi doç ikisi prof en sonunda birinde karar kıldım işisöyle düşünün tecrübeli güveniyoruHamile run korkuyorum. yüzde yüz değil uğraşıyor .Psikolojininar ve daha kısmetse iki ayım var sabah akşam aklımda psikolojim çok kötüsağlıklı e zarar veiyorum napcam bilmiyorum:KK43:([/QUOTE]
Doktorunuza guveniyorsaniz guzel, isin en riskli tarafini halletmissiniz. Beklemekten baska yapilacak bi sey yok. Tabi elde olmuyor ama soyle düşünün hamile kalmissiniz. Hamile olabilmek icin milyonlarca kisi uğraşıyor. Psikolojinizi bozmayin bebeginizin dogdugu anlarin hayaliyle bekleyin onu. Insallah saglikli sorunsuz kavusursunuz bebeginize :)

kesinlikle doğru sölüyosunuz inşallhh isteyen herkese nasip etsin allahım. güzel dilekleriniz içinde cok teşekkürler:)

[QUOTederimzrsn, post: 38567002, member: 611165"]kesinlikle doğru sölüyosunuz inşallhh isteyen herkese nasip etsin allahım. güzel dilekleriniz içinde cok teşekkürler:)[/QUOTE]

Aminnnnnnnnn :) ben de dört gözle hamile oldugum gunu bekliyorum :)

ayy inşallahh inan bütün isteyenlere dua ediyorum allahım en yakın zamanda nasip etsin hayırlısıyla olduğunda sevincini paylaşmanı bekliyorum:)

Canim buyuklugunu bilmiyorum ama bende de vardi. Dr.cok onemli olmadigini rahmin arka tarafinda oldugunu soyledi. Ben rsimden dolayi tup bebekle hamile kaldim. Tedavini etkilemez rahimden uzak demisti. Ilgisi var midir bilmiyorum ama cok yogun ve cok agrili adet gecirirdim. Rabbim hayirlisiyla gonlune gore nasib etsin

amin inşallah. benim rahmin ön duvarında ve sezeryanda kesilecek olan yerde. bebeğe zararı yokmuş tek sıkıntı ameliyat esnasında aşırı kan kaybı hayati tehlike ve rahmin alınmasıymış. yapcak bişe yok dua edicem. allahım beterinden saklasın napalım bunada şükür

amin inşallah. benim rahmin ön duvarında ve sezeryanda kesilecek olan yerde. bebeğe zararı yokmuş tek sıkıntı ameliyat esnasında aşırı kan kaybı hayati tehlike ve rahmin alınmasıymış. yapcak bişe yok dua edicem. allahım beterinden saklasın napalım bunada şükür
Merhaba uzerinden zmn gecmis ama insallah saglikla kucagina almissindir bebegini ve sende iyisndir.
Acaba miyimun dahada buyudu hamilelik ilerledikce sikinti yaratmismiydi

Back
X