Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim.
düşük olduğu zaman doktr rahimde perde olduğunu ve rahim filmi çektirmemi söyledi. film de ileri derecede perde tespit edildi.
adet bitiminden hemen sonra (histeroskopi) ameliyat oldum yaklaşık 45 dk kadar sürdü. ameliyat sonrası dikiş olmadığından çok fazla sancı olmadı bir hafta kadar kanama devam etti.bu arada çok fazla baş dönmesi oldu (fazla kan kaybetmemden olsa gerek) 10 güne kadar toparlandım şuanda çok şükür bi şikayetim yok.senin nasıl geçti ameliyatın?
merhaba canım 4 gün önce polip ameliyatı oldum.ameliyattan sonra aynı senin gibi oldum ağlaya ağlaya uyandım tekrar çok geçmiş olsunBen saat 13.00 da ameliyata alındım genel anesteziyle.Tabi ameliyat bitmiş ve ben ağlayarak felaket kasık ağrısıyla uyandım ki kıyameti koparıyorum.Eşim başımda kulağıma dualar okuyor ve bana geçti bitti gibi kelimeler fısıldıyor ama ben inlettim ortalığı hemşireler bi panik nabzım ölçülüyor sonunda, hatırladığım tek şey koluma iğne yapıldı ben yine uyutuldum kısa bi ara sonra tekrar ağladığımı hatırladım yine yan çevirdiler beni iğne için ve ben yine uyutuldum. Bir ara hemşire nefes alışımı kontrol ediyormuş düşününuzun bi uyku sonrası Dr. ısteğiyle eşim beni uyandırdı ve o zaman vucudumun uyuştuğunu hissettim ve sızılarımın hemen hemen yok olduğunu hissettim ve saat 16.00 ydı.şuan evimdeyim 3 bitti 4 gün oldu kanamalar kesildi sayılır o konuda pek sorun yaşamadım ama kolum felaket mosmor ve öyle böyle değil ama çok da önemli değil allaha şükürler olsun
Şunu da söylemek isterim ki, kimin sizi ameliyat ettiği çok önemli ben Ankara' da özel bi klinikte ameliyat oldum belki bilmekte istersiniz doktorumun adı OPR DR Timur Gürgan. Bana histereskopiyi uygulayan
DOÇ.DR. AYGÜL DEMİROL.
çok mersi ama benim şimdi de laparaskopi olmam gerekiyor. rahim içi yeteri kadar incelmemiş. laparaskopide hem polipler alınacak hemde rahimdeki perde. allah hepimize yardım etsin melekler korusun bizi ne diyeyim içim yanıyor.
çok mersi ama benim şimdi de laparaskopi olmam gerekiyor. rahim içi yeteri kadar incelmemiş. laparaskopide hem polipler alınacak hemde rahimdeki perde. allah hepimize yardım etsin melekler korusun bizi ne diyeyim içim yanıyor.
rica ederim. sor tabi yardımcı olmak isterim seve seve. bende de takriben o kadar sürdü zaten normal. benim fazla polip alınamamasına rağmen o kadar sürdü. senin tam temizlendiyse ve polip sayısıda fazlaysa çok normal. geçer o da inş çok çok geçmiş olsun