- 4 Ekim 2016
- 371
- 592
- 23
- 36
Anladım cevabın için tsk ederim rahim filmiylemi ortaya çıkıyor nasıl anlaşılıyorİlk hamileliğimde 2 aylıkken düşük yaptım 2. Hamileliğimde 1 aylıkken canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cevabın için tsk ederim rahim filmiylemi ortaya çıkıyor nasıl anlaşılıyorİlk hamileliğimde 2 aylıkken düşük yaptım 2. Hamileliğimde 1 aylıkken canım
Ney nasıl anlaşılıyor canım ?Anladım cevabın için tsk ederim rahim filmiylemi ortaya çıkıyor nasıl anlaşılıyor
İnşallah olursun adet ve bir an önce toparlarsınteşekkür ederim canım. kürtaj sonrası adet olmayı bekliyorum şuan.
Rahimdeki perdeNey nasıl anlaşılıyor canım ?
Seni masaya yatırıyorlar vajinaya spekul aleti yerleştiriyorlar o acımıyo onun içinden incecik bi cubuk boru sokuyorlar sonra şırıngayla bir ilaç verihorlar rahminden yukarı gidiyo oda rahminin filmini net görebilmek için sonra resmini çekiyolar işte septum perde yada sekil bozukluğu falan var mı filmde gözüküyoRahimdeki perde![]()
Anladım tsk ederim cvp için bende iki düşük yaşadım o yüzden sormuştumSeni masaya yatırıyorlar vajinaya spekul aleti yerleştiriyorlar o acımıyo onun içinden incecik bi cubuk boru sokuyorlar sonra şırıngayla bir ilaç verihorlar rahminden yukarı gidiyo oda rahminin filmini net görebilmek için sonra resmini çekiyolar işte septum perde yada sekil bozukluğu falan var mı filmde gözüküyo
Rica ederim canım geçmiş olsun şimdidenAnladım tsk ederim cvp için bende iki düşük yaşadım o yüzden sormuştum
Tsk ederim Rabbim Ins şimdiki bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip eder :)Rica ederim canım geçmiş olsun şimdiden
İnşallah canım İnşallah bu arada histeroskopi olur olmaz hamile kaldım o ameliyatı olan herkes 1 ay sonra hamile kalıyo bil istedim :)Tsk ederim Rabbim Ins şimdiki bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip eder :)
Anladım :))İnşallah canım İnşallah bu arada histeroskopi olur olmaz hamile kaldım o ameliyatı olan herkes 1 ay sonra hamile kalıyo bil istedim :)
Canım öncelikle cok geçmiş olsun . Ben bu olaydan sonra başka bi dr a gözüktüm o perde olmadığını söyledi hsg çekinmeme gerek kalmadı cok şükür su an bebegım 6 aylık . Ama o zamanki araştırmalarıma göre ameliyattan sonra gebelik şansı cok yüksek olduğunu duymuştum umarım sende biran önce güzel haberlerini alırsın rabbim en hayırlı zamanda sanada nasip etsin inşallah bu duyguyuZaman baya gecmis ama bnmde bugun dediler hsg den sonra ameliyat olmam gerektigini. Cok korkuyrm cok agladim bu ameliyattan sonra cocuk olma ihtimali yuksek mi napmaliyim bilmiyorm. Hsg de cok aci cektm dayandim ama perde var dediklerinde daha cok yıkıldım
canım benm tam 6 ay sonra perde olduğu öğrenildi. normalde ultrasonda rahmimin küçük olduğunu söyledi başkada bişi demiolardı. hsg çok acı çektiriyor ama tüpün kapalıysa. ben mesela çok zorlandım ama kalknca ne kanama ne akıntı hiseetmedm sadece 2 3 gündür ağrım var. benm ameliyatım kesin yani. hala kendime gelebilmiş değilim ama yapacak hiç bişi yok malesef..Canım öncelikle cok geçmiş olsun . Ben bu olaydan sonra başka bi dr a gözüktüm o perde olmadığını söyledi hsg çekinmeme gerek kalmadı cok şükür su an bebegım 6 aylık . Ama o zamanki araştırmalarıma göre ameliyattan sonra gebelik şansı cok yüksek olduğunu duymuştum umarım sende biran önce güzel haberlerini alırsın rabbim en hayırlı zamanda sanada nasip etsin inşallah bu duyguyu