Rahimde perde

Kard_elen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
6
2
36
36
Rahimde perde olup düşük yapan arkadaşlar , kaç haftalık oldu düşükleriniz. Bundan dolayı tedavi olanınız var mı. 5 gebeliğim düşükle sonuçlandı . Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım lütfen

Cuma günü histereskopi olacam perde ve rahim duvarı kalınlaşması dedi doktor bir kurtajim var 3 ay once oldum fakat bunla alakalimi bilmiyorum kalbi durdu 11. Haftada daha doğrusu bebek 8. Haftada kalmıştı

Cuma günü histereskopi olacam perde ve rahim duvarı kalınlaşması dedi doktor bir kurtajim var 3 ay once oldum fakat bunla alakalimi bilmiyorum kalbi durdu 11. Haftada daha doğrusu bebek 8. Haftada kalmıştı
Çok geçmiş olsun. Benim de düşüklerim hep 5-6 haftalık bir tanesi 10 haftalık. Dr rahimde perdeden kaynaklı olabilir dedi. Ama histeroskopiden korkuyorum bekliyorum. Nerde olacaksınız ameliyatı. Özel hastane mi .

Hayır üniversite hastanesinde profesor benim doktorum o yapacak ben korkmuyorum videolarini izledim vajinal muayenenin bi tik ustu diyelim tabiki işlem sonucta korku oluyor ama oldukca basit bi operasyon olduguna ben ikna oldum o yuzden rahatim

merhaba; benim düşüğüm olmadı ama 1 sene boyunca çok istediğim halde hamile kalamadım. sonra önce devlet hastanesinin infertilite bölümüne gittim ve benden bazı tetkikler istediler. hsg filmi de bunların içindeydi. bunların hepsini yaptırdıktan sonra sonucun bir kısmı ortaya çıktı. rahimde perde ve polipler vardı. özel hastanelerde birkaç doktora gittim en sonunda medical park pendikte murat bozkurt ile görüştüm. raporlar ve muayene sonucu daha ayrıntılı bana bilgi verdi. hamile kalma ihtimalim çok düşükmüş çünkü hem rahimde perde var,hem polip var, hem yumurtalık üstünde çikolata kist varmış hem de yumurtalıklarımdan biri şiş halindeymiş. bana laparoskopi ve histeroskopi sonucunda tamamen sağlığıma kavuşup sonra hamilelik yolunu açmış olacağımı anlattı. önce gözümüz korktu tabi ama bize bu kadar ayrıntılı anlatan bi doktorla karşılaşmamıştık. biraz araştırdık ve konusunda uzman olduğunu gördük. özel hastane olmasına rağmen ücret konusunda da en iyi indirimi yaptılar ve biz ameliyata karar verdik. aralık ayında ameliyat oldum ve laparoskopi kapalı ameliyat olduğu için 3 günde çok rahatlıkla işime gücüme döndüm. ameliyatta yumurtalığımın bağırsakla sarılıp çalışmasının durdurulduğunu görmüş ve onu açmışlar. çikolata kistim boşaltılmış ve temizlenmiş. rahimdeki perde ve polipler alınmış. yani ameliyatım çok iyi geçmişti ameliyat sonrası doktorumun odama çok neşeli ve içten gelip ameliyatın harika geçti senden ümitliyim tüp bebeksiz bebek sahibi olacağına inanıyorum dediğini hiç unutmuyorum. aradan 5 ay geçti ve şu an önce Allah'ın sonrada onun vesile kıldığı Doc. Dr. Murat BOZKURT sayesinde şimdi hamileyim. Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın. rahim perde ameliyatı emin ellerde ise çok kolay bir operasyon kesinlikle ameliyat ol derim.

Geçmiş olsun şimdiden. İşlem sonrasında da yazar
bilgilendirme için çok teşekkür ederim . Hayırlı olsun gebeliğiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Süreç içerisinde konuşuruz inşallah .ben de düşünücem artık ameliyatı

Arkadaşlar merhaba ben 26 yaşındayım 5+6 haftalık hamileyim. Hamileliğimi 3.5 haftalıktan tesadüfü rutin kontrolümde öğrendim. 4. Hafta doktora gittim, keseyi görmek için vajinal ultrasonla baktı ve bana rahim perdesi olduğunu söyledi. Düşük olabilir, olmazsa bile erken doğum olabilir deyip progeston ve aspirin başlattı. Sonrasında 2 doktora daha gittim ve böyle bir teşhis konulmasının çok erken olduğunu söyleyip, progestana başladıysan devam et, aspirini bırak dediler. Şimdi emin olamıyorum yani bu vajinal ultrasonla belli olur mu teşhis için erken mi bilemiyorum. Bir de 5. Haftada koyu sarı akıntım olunca düşük tehdidi diye düşünüp iyice gerildim. Size doktor teşhisi nasıl koydu ve sarı akıntı normal mi lütfen yardım edin. Ona göre teşhisi koyan dra gitmeye devam edeceğim ya da diğerlerine geçeceğim...

Usg de görebilir. Benimde vardı perde. Hamile kalamıyordum. Kalsam da düşükle yada erken doğumla sonuçlanır demişlerdi. Ben riske girmemek için histeroskopiyle perde alındı. Sonra hamile kaldım. Öyle bir durum varsa sık kontrollerle takip ediyorlar. Progestan bende kullanıyorum onda bir sakınca yok. Sarı akıntı olması düşük tehdidiyle alakalı değil. Belki enfeksiyon vardır.onu doktoruna danış bence

Çok teşekkür ederim önceden bilseydim kesinlikle tedavi olurdum. Gerçi emin de değiliz perde olduğundan diğer 2 doktor var demedi. Gerildim iyice

Çok teşekkür ederim önceden bilseydim kesinlikle tedavi olurdum. Gerçi emin de değiliz perde olduğundan diğer 2 doktor var demedi. Gerildim iyice

Bende hsg çektirdim öyle öğrendim. Sonra başka doktor usg den baktığında direk gördü banada gösterdi hatta bariz belliydi. Nedense herkes göremiyor o perdeyi. Ama bir arkadaşım da doğumda farkedildi perde olduğu. İnş. Sağlıkla kucağına alırsın.

İnşallah

Hangi doktora olunuz perde ameliyatını bende olucam nekaar süre sonra denemelere başlanıyor

rahimde perde olduğu hsg ile belli oluyor . Ama o da yüksek ihtimal deniyor . Kesin tanı histereskopi

Merhaba nasılsınız hamileliğiniz devam ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…