Rahimde perde

nihannn17algi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
23
11
18
Arkadaslar bugun gebelik için gıttım hamilesin ama daha cok yenı olusuo dedı doktor, bşde rahminde perde var dedi heyecandan tam olarak riski varmı soramadım eve gldm interntte arastırdm düsüğe neden oluyormuş basına bnm gbı hamileyken ogrenen var mı? Daha önce cocugumun karnımda öldü aynı seyı yasamakdan korkuyorum.

Benim bi dusugum oldu ardindan perde için işlem yapildi sonra tekrar bir dusugum oldu. Genel olarak gebeliği zorlaştırdığı ve düşük ihtimalini artırdığını okumuştum bende. 3 ay dikkat et ağır biseyler yapma gerisi nasip kismet

Arkadaslar bugun gebelik için gıttım hamilesin ama daha cok yenı olusuo dedı doktor, bşde rahminde perde var dedi heyecandan tam olarak riski varmı soramadım eve gldm interntte arastırdm düsüğe neden oluyormuş basına bnm gbı hamileyken ogrenen var mı? Daha önce cocugumun karnımda öldü aynı seyı yasamakdan korkuyorum.
Benimde rahinde perde vardi hemde ikizlere hamileydim bebegimin tekini 4.5 aylikken kaybettim oglumu 37+4de gucagima aldim hamileligim biraz sıkintili gecti malesef cok fazla kendinizi yormayin

Back
X