N nurseebos Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2021 18 7 1 31 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nurseebos #1 Kızlar rahimde polip ile ilgili bilgisi olan var mı polip olup gebe olan var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle
Kızlar rahimde polip ile ilgili bilgisi olan var mı polip olup gebe olan var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle
M MrsKurabiye Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2018 1.654 1.676 83 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nurseebos #2 Merhaba. Benim rahmimde de vardı. Doktor bebeğin tutunması için sorun olacağını söyledi ve operasyonla aldı.
Merhaba. Benim rahmimde de vardı. Doktor bebeğin tutunması için sorun olacağını söyledi ve operasyonla aldı.
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nurseebos #3 nurseebos .!.: Kızlar rahimde polip ile ilgili bilgisi olan var mı polip olup gebe olan var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle Genişletmek için tıkla... Bende rahîm filmi çekilecem polip gördüm kesin birşey söylemem için film çekelim dedi bana da bebeğin tutunmasıni engeller dedi
nurseebos .!.: Kızlar rahimde polip ile ilgili bilgisi olan var mı polip olup gebe olan var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle Genişletmek için tıkla... Bende rahîm filmi çekilecem polip gördüm kesin birşey söylemem için film çekelim dedi bana da bebeğin tutunmasıni engeller dedi
N nurseebos Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2021 18 7 1 31 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nurseebos #4 Bende rahim filmi çektirdim orada çıktı doktorum ultrasonla bakıp boyutunu söyleyecek pazartesi günü
mformomdata Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2017 1.232 1.284 133 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nurseebos #5 nurseebos .!.: Kızlar rahimde polip ile ilgili bilgisi olan var mı polip olup gebe olan var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle Genişletmek için tıkla... Ben de vardı doktorum ofis histeroskopi ile almıştı gebelik durumunda düşüğe neden olabilir diye
nurseebos .!.: Kızlar rahimde polip ile ilgili bilgisi olan var mı polip olup gebe olan var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız benimle Genişletmek için tıkla... Ben de vardı doktorum ofis histeroskopi ile almıştı gebelik durumunda düşüğe neden olabilir diye