Rahimde Septum ( Perde )

Meymunche

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
11
1
1
35
Merhabalar. Doktora gittim rahmimde perde var dedi , bi başka doktorda hiçbişeyin yok dedi. Şuan kafam allak bullak. Kime inanayım ? Böyle bişeyle karşılaşanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_2406.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 445
Merhabalar. Doktora gittim rahmimde perde var dedi , bi başka doktorda hiçbişeyin yok dedi. Şuan kafam allak bullak. Kime inanayım ? Böyle bişeyle karşılaşanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Merhaba. Ultrasonda kesin tani koyulamiyor. Doktor ultrasonda farkedince rahim filmine yonlendirmesi lazim. Rahim filmi cekinirseniz net belli olur. Rahimde perde varsa hamilelikte düşük riski oluyor. Hamilelik düşünceniz varsa tecrubeli bir doktora gidip kesin tani konulmasi gerekir.

Canım benimde 2.5 sene çocuğum olmadı ve bana doktor rahminde perde var demişti onu kazımazsak hamile kalamazsın kalsanda tekrarlayan düşükler yaşarsın demişti umursamamıştım ve söylediği gibide oldu 2 düşük yaptım ve sonra eylül ayında perdeyi kazıttım ve ekimde hamile kaldım bence hemen perdeyi aldır banada doktorlar küçücük etkilemez seni demişti çocuk yapabilirsin demişti diğer doktorda perdeni almamız lazım demişti bence aldır var diyorsa vardır bana rahim filmi çekmişti öyşe görmüştük görümcemin kızında da varmış onuda ultrasonla gördüler oda kazıttı perdeyi ve hamile kaldı şuan beneği kucağında bence hiç düşünme hemen kazıt

Ultrasonda görünen bişeyse eğer başka ultrasonlarda görünmedi? Söylemesi ayıptır var olduğunu söyleyen doktor sadece altdan baktı. Diğer doktorlar hem altdan hem üstden baktılar.

Ultrasonda görünen bişeyse eğer başka ultrasonlarda görünmedi? Söylemesi ayıptır var olduğunu söyleyen doktor sadece altdan baktı. Diğer doktorlar hem altdan hem üstden baktılar.
Üstten bakarak anlayamazlar zaten vaninal ultrasonla her doktor anlamaz tecrübeli ve işinin ehli doktorlar anlayabilir yada rahim filmi çekilirse görülebilir

mrb kızlar bnde yeni ögrendm hamile oldgumu 5 hftalık karından usg de baktı bir doktor çift rahim gbi görünüyor dedi diğeride rahimde perdede olabilir çift de usg de görünmez dedi rahim filmide cekinemem hamile oldgm için ama dha öncelerde vajinal usg defalarca oldgum hemde prof lara hiç kmse böyle bşyden bahsetmedi sdece karın usg den bakılarak yapılan yorumlar bu şüpheyle 9 ay ne yapacagım erken dogum riski yüksekmş başına böyle birşsey glen varmı

Canım ben ilk evlendigimde ilişkiye giremiyordum çok acı cekiyordum. Özel bir doktora gittim. Alttan baktı Rahimde perde var dedi beni korkuttu cocugun olmayabilir dedi. infertilite(kisirlik) bölümüne sevketti. Ben guvenemedim tecrübeli doktorlar olduğunu bildiğim zekai Tahir devlet hastanesine gittim. Orda anlattım durumu. Doktor baktı ve ilk bakista perde yok ama kızlık zarı çok kalın dedi. Ameliyat oldum. Aldılar bi sıkıntı olmadı. Yani demek istediğim tek doktorla kalma. Tecrübeli doktorlara git.

cevabn için tşk ederm bnde defalarca muayane oldum alttan hmde docent prof hiç bişey demediler hamile kalınca gttgm doktor çift rahim yada perdeye bnziyor dedi rahm filmiyle blli oluyomus ama hamileym kafam o kdr karışıkki herkes farklı birşey söylüyor ve endişeleniyorm peki sizin perde olmadıgını alttan usg ile bakarak mı söyledi ??

Mrb cnm
Bana usg bakildiginda cift rahim gorunuyordu perde olup olmadigini anlamak icin hsg cekildim ama prof.a gitmeme ragmen o da tam anlamadi ya perden var ya da rahim seklin boyle dedi kesin tani ameliyat (bu arada bana da dusuk yaparsin demisti dr ama ben hic hamile kalamadim) velhasil ameliyati oldum 2 ay sonra hamile kaldim. Ama malesef kanama sebebiyle bebek gelismedi kurtaj oldum.
Bilmiyorum dediklerimden ne cikarirsin ama ben de genis bi perde varmis seninki kucukmus. Cift rahim olupta bunu dogum yaparken ogrenenler bile var. İns saglikli bi gebelik gecirirsin.

cvbın için tşk ederm ins hepmz saglıklı gebelikler gecirirsz bn hsg cekilemedm o yuzden net knusmuyorlar hep ihtimaller üstüne doktor sdece erken dogum riski var demşti ama dedgn gbi zamanında sagklı doganlar yada hberi olmayanlar bile varmş

Merhaba ben 5 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir kızım var 37haftalık sezeryan Doğum yaptım şuan eşimin görevi nedeniyle doğudayım ve 1 yıla yakın bir süredir de bebek düşünüyoruz tekrar ama olmuyor burda bi doktora gittim geçen yıl rahim de perde var senin dedi sonra normal mi hamile kaldın düşük yaptın mı gibi sorular sordu hormon testi verdim fln ben çok önemsemedim bu yıl bebek olmayınca bi doktora başladık o hiç bişi demedi hatta klomen kullandım Sonra çatlatma iğnesi oldum fln yine tutmadı Doktor adet olursan da olmazsan da gel demişti doktorum olmayınca mecbur başka bir doktora gittim adet sonrası o da perde var dedi tekrar. Şimdi bu ayın 23ünde mr çekilecek Sizce kesin görülür mü rahim filmi çektireyim mi bir de eğer perde varsa ve bi işlem görmem gerekiyorsa burda yaptırmam bursa da önerebileceğiniz doktor var mıdır teşekkürler..

Meraba kızlar 3 aylık evliyim normal muayene için doktora gittim ya çift rahimlisin yada perde var dedi Mr çekindim sonuç bekliyorum doktorum çok iyi biri bnce bana bebeğin olur ama düşük yada erken doğum olur dedi mr sonucuna göre bir tedavi uyguluycak büyük ihtimal perde var ve ameliyat olmayı düşünüyorum yeni evli olduum için bebek olmadı zaten olsa düşük olsaydı daha çok üzülürdüm şimdi en azından bir problem olduğunu biliyorum ameliyat sonrası nasıl geçiyor internetten biraz araştırdım ameliyatta balon veya spiral koyan doktorlar var sizdede öyle oldumu ve ben ameliyatta. Sonra çocuk düşünüyorum ne kadar beklemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…