- 22 Temmuz 2009
- 2.636
- 98
- 683
- Konu Sahibi umudunukaybetme
Transfer öncesi rahimde sıvı birikmesi olan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohss den mi bahsediyosunuz?Transfer öncesi rahimde sıvı birikmesi olan oldu mu
Doluluk var dediOhss den mi bahsediyosunuz?
Evet ben yaşadım karnınız davul gibi olur ağrılı geçer genelde,ama dra gitmeyi ihmal etmeyin,genelde ohhs olunca transfer erteleniyorTransfer öncesi rahimde sıvı birikmesi olan oldu mu
Ohss sebebi ile 2 gün hastahanede yattim fakat transferi doktorum ertelemedi.Evet ben yaşadım karnınız davul gibi olur ağrılı geçer genelde,ama dra gitmeyi ihmal etmeyin,genelde ohhs olunca transfer erteleniyor
Sonuç ne oldu, ben çok ağır atlattım doktorum fark edemedi hastaneye yatırmadı transfer yaptı ana negatifi gördük,sonradan öğrendim ki ciddi birşeymiş ve transfer erteleniyormuşOhss sebebi ile 2 gün hastahanede yattim fakat transferi doktorum ertelemedi.
Benim hafif duzeydeydi sadece rahimde sivi vardi. Diger organlara geçiyor mu diye tedbir amaçlı yatış oldu. Fakat çok çok zor zamanlar geçirdim. Yaşayan bilir. Transfer istemedim ben ama doktor kabul etmedi. Pozitif oldu elhamdülillahSonuç ne oldu, ben çok ağır atlattım doktorum fark edemedi hastaneye yatırmadı transfer yaptı ana negatifi gördük,sonradan öğrendim ki ciddi birşeymiş ve transfer erteleniyormuş
Benimde transfer oldu İnsallah tutarBenim hafif duzeydeydi sadece rahimde sivi vardi. Diger organlara geçiyor mu diye tedbir amaçlı yatış oldu. Fakat çok çok zor zamanlar geçirdim. Yaşayan bilir. Transfer istemedim ben ama doktor kabul etmedi. Pozitif oldu elhamdülillah
Ben de aşılama sonrası oluştu. 2 gün yatış yapıldı şimdi eve geçtim. Doktor 10 gün içinde kendiliğinden geçecek dedi. Sizinde kendiliğinden mi gecti?Evet ben yaşadım karnınız davul gibi olur ağrılı geçer genelde,ama dra gitmeyi ihmal etmeyin,genelde ohhs olunca transfer erteleniyor
Evet doktor yatış vermedi yani ohhs olduğunu anlamadığı için mecbur evde atlattım ama çok zorduBen de aşılama sonrası oluştu. 2 gün yatış yapıldı şimdi eve geçtim. Doktor 10 gün içinde kendiliğinden geçecek dedi. Sizinde kendiliğinden mi gecti?
Ağır atlattım derken nasıl yani bendede var sıvı birikmesi nedir bu ağrınız oldu muSonuç ne oldu, ben çok ağır atlattım doktorum fark edemedi hastaneye yatırmadı transfer yaptı ana negatifi gördük,sonradan öğrendim ki ciddi birşeymiş ve transfer erteleniyormuş
Opu işleminden sonra sıvı toplanmış,ohhs deniyor bu duruma,karın davul gibi şişiyor ve çok karın rahim ağrısı oluyorAğır atlattım derken nasıl yani bendede var sıvı birikmesi nedir bu ağrınız oldu mu