• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde sıvı birikmesi

Ohss sebebi ile 2 gün hastahanede yattim fakat transferi doktorum ertelemedi.
Sonuç ne oldu, ben çok ağır atlattım doktorum fark edemedi hastaneye yatırmadı transfer yaptı ana negatifi gördük,sonradan öğrendim ki ciddi birşeymiş ve transfer erteleniyormuş

Sonuç ne oldu, ben çok ağır atlattım doktorum fark edemedi hastaneye yatırmadı transfer yaptı ana negatifi gördük,sonradan öğrendim ki ciddi birşeymiş ve transfer erteleniyormuş
Benim hafif duzeydeydi sadece rahimde sivi vardi. Diger organlara geçiyor mu diye tedbir amaçlı yatış oldu. Fakat çok çok zor zamanlar geçirdim. Yaşayan bilir. Transfer istemedim ben ama doktor kabul etmedi. Pozitif oldu elhamdülillah

Ohss ileri duzeydeyse ve organlarda sivi varsa transfer olması saglikli bi karar değil. Cunku oluşacak bi gebelik anne adayını çok zora sokabilir. Ohss belirtileri beta hcg hormonu ile daha da siddetleniyor. Aslinda doktorların transfer ertelenmesinin sebebi pozitif sonuc ile ohss semptomlarınin artışa gecebilme ihtimali.

Benim de aşılama oldu ve 2 hafta sonra ohss olduğumu aynı zamamda gebe oldugumu öğrendim. 2 gün hhastanede yattım şimdi eve çıktım bazen zor nefes alıyorum. 10 gün içinde geçmesi gerekiyor dedi doktor umarım geçer korkuyorum.

Evet ben yaşadım karnınız davul gibi olur ağrılı geçer genelde,ama dra gitmeyi ihmal etmeyin,genelde ohhs olunca transfer erteleniyor
Ben de aşılama sonrası oluştu. 2 gün yatış yapıldı şimdi eve geçtim. Doktor 10 gün içinde kendiliğinden geçecek dedi. Sizinde kendiliğinden mi gecti?

Ağır atlattım derken nasıl yani bendede var sıvı birikmesi nedir bu ağrınız oldu mu

Back
X