Rahimde sıvı ve transfer

Mesajiniz yukarda ciksin diye yaziyorum gecmis olsun insallah

Rahimde sıvı dediğiniz ohss diye adlandırılan bir sendrom, yumurtaligin aşırı uyarılması sonucu olur, yıllardır bildiğim kadarıyla, tutunmaya engel oluyor. Genelde ohss oldugunda transfer yapmazlar. Bu sendromu yaşayan kişilerde karın sismesi olur sıvı birikimine bağlı olarak. İns transfer olmaz. Negatif sonuç alınması muhtemel

Tüp bebek tedavisinde estrofem içerken rahim zarında sıvı gözüken oldu mu ve tedavisi var mı bilen varsa cvp yazabilir mi
Bende pcos vardı, tedavi zamanı ilaçlardan kaynaklı ohss olmayın diye doktor protein odaklı beslen, daha fazla yumurta et balık tuket demişti.gerekirse transferi erteleyin acele etmeyin, bı daha ki regl döngüsünde geçmiş olur büyük ihtimal

Ohss değil malesef hipoyum estrofem ilacı alınca transfer önce sıvı oluşuyor tedavisi bulunamıyor 5gün donmuş embriyo transfer yaptırdım transferde sıvı gözüktü fakat ben yine de yaptırdım 8günde 2.00 çıktı sanırım 2günde yükselmez negatif sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…