rahimde yumuşama sorunu yaşayanlar!!!

tlygny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
40
1
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar

idrar yolu enfeksiyonu sonucu kasılmalarımdan dolayı rahimde yumuşama olmuş :(( doktorum erken doğumu tetiklediği için istirahat verdi. ayaklarım yukarıda olacak ve genelde uzanacağım şekilde dinlenmemi tavsiye etti...

böyle bir sorun yada benzeri sorunlarla karşılaşan arkadaşları sohbete bekliyorum... şuan 27 haftamızdayız ve erken doğum olursa zorlu bir dönem bizi bekliyor olacak... desteklerinizi bekliyoruz kızımla...

merhaba arkadaşlar

idrar yolu enfeksiyonu sonucu kasılmalarımdan dolayı rahimde yumuşama olmuş :(( doktorum erken doğumu tetiklediği için istirahat verdi. ayaklarım yukarıda olacak ve genelde uzanacağım şekilde dinlenmemi tavsiye etti...

böyle bir sorun yada benzeri sorunlarla karşılaşan arkadaşları sohbete bekliyorum... şuan 27 haftamızdayız ve erken doğum olursa zorlu bir dönem bizi bekliyor olacak... desteklerinizi bekliyoruz kızımla...

mrb canım geçmiş olsun benim yengemde aynıydı ado 9 ay boyunca yattı doktor ona tuvalet dışında hep yatacaksın dedi oda öyle yaptı
çünkü ikl bebeğini 6 aylıkken erken doğumda kaybetti ondan sonra bidaha hamile kaldı bu seferde çok hareketliydi işini herşeyini
rahat rahat yaptı ve 2 çocuğu var inş sağ sağlim sağlıkla doğar sen dikket et fazla iş yapma yukarı dolaplara falan uzanma ağır kaldırma

Çok tşk ederim uyarıların icin. Daha da dikkat etmeye calisicam bundan sonra inan... İnsallah bu zorlu dönemi sağ salim atlatabiliriz kızımla;((
Herşey bebeğim için artık. Ye-iç-yat modunda olucam ;))

Çok tşk ederim uyarıların icin. Daha da dikkat etmeye calisicam bundan sonra inan... İnsallah bu zorlu dönemi sağ salim atlatabiliriz kızımla;((
Herşey bebeğim için artık. Ye-iç-yat modunda olucam :KK66:)
Çok sene olmuş sen bunu yazalı ama. Her şey yolunda gitti mi? Ben de aynı şekilde idrar yolu enfeksiyonu kasılma ve yumuşaöa yaşadım şimdi yatıyorum. Sırt üstü mü yatılmalı? Progeseteron verdi dr bana bi de endol diye bi fitil. Gerçekten çok korkuyorum ben çok erken yakalandım ):

Back
X