Rahimdeki perde yüzünden kürtaj olamamak

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Kürtajım başarısız oldu bebek biraz daha büyüsün tekrar deneyelim denildi. Rahimde perde varmış yarın tekrar denenecek. Eğer olmazsa önce perdeyi halledip sonra kürtaj yapamazlar mı çünkü laporoskopi yaparız olmazsa dediler.

Kürtajım başarısız oldu bebek biraz daha büyüsün tekrar deneyelim denildi. Rahimde perde varmış yarın tekrar denenecek. Eğer olmazsa önce perdeyi halledip sonra kürtaj yapamazlar mı çünkü laporoskopi yaparız olmazsa dediler.
Allah Allah bende de perde var düşük yaptım kürtaj oldum sorunsuz. Şimdi tekrar hamileyim. Çok şükür doktorlar perdeyi aldırmadan hamile kalma dedi ama şuan hamileyim

Öncelikle geçmiş olsun geçen yıl ben de aynı şeyi yaşadım 14 haftalık bebeğin kalp atışı durduğu için kaybettim ilk önce kürtaja girdim alamadılar üni ye sevk etti dr banada perde var dendi ilk önce kapalı ameliyat dediler ama sezeryana çevirmişler tam 4 saat sürmüştü amaliyatim yaşadığınız yerde iyi bir hastaneye gidin araştırın iyice perde olmadığını da amaliyattan sonra söylediler

Allah Allah bende de perde var düşük yaptım kürtaj oldum sorunsuz. Şimdi tekrar hamileyim. Çok şükür doktorlar perdeyi aldırmadan hamile kalma dedi ama şuan hamileyim
Benim kürtaj yapmaya çalıştığı zaman 4+6ydı belki ondan alamadı çok küçüktü. Bu sefer 6 haftalık inş başarabilir. Ben kürtajdan sonra bu yapışıklık tedavisini olacağım sezaryen yüzünden olmuş. Ondan sonra tekrar hamilelik deneyeceğim. Riske girmek istemiyorum rahim alınmasından tut erken doğuma kadar sorunlar oluyormuş.

Benim kürtaj yapmaya çalıştığı zaman 4+6ydı belki ondan alamadı çok küçüktü. Bu sefer 6 haftalık inş başarabilir. Ben kürtajdan sonra bu yapışıklık tedavisini olacağım sezaryen yüzünden olmuş. Ondan sonra tekrar hamilelik deneyeceğim. Riske girmek istemiyorum rahim alınmasından tut erken doğuma kadar sorunlar oluyormuş.
Bebeğin gelişimi durduysa büyümeye devam etmez ki

Öncelikle geçmiş olsun geçen yıl ben de aynı şeyi yaşadım 14 haftalık bebeğin kalp atışı durduğu için kaybettim ilk önce kürtaja girdim alamadılar üni ye sevk etti dr banada perde var dendi ilk önce kapalı ameliyat dediler ama sezeryana çevirmişler tam 4 saat sürmüştü amaliyatim yaşadığınız yerde iyi bir hastaneye gidin araştırın iyice
Ay çok kötü olmuş geçmiş olsun. Zaten bu tarz bebek ölümleri de hep o perde yüzünden oluyormuş. Benim daha 6 haftalık bir şekilde halledebileceklerini umuyorum. Olmazsa özel hastane denicem dediğin gibi.

Bebeğin gelişimi durduysa büyümeye devam etmez ki
Yok gelişimi durmadı sanırım. Verdikleri düşük hapına rağmen devam etti. Benim aldırma sebebim aşırı riskli ilaçlar kullandım genetikçi kalıcı hasar olur dedi. Ben de yeniden denemek için kürtaja girdiğimde rahimde perde olduğunu öğrendim.

Ay çok kötü olmuş geçmiş olsun. Zaten bu tarz bebek ölümleri de hep o perde yüzünden oluyormuş. Benim daha 6 haftalık bir şekilde halledebileceklerini umuyorum. Olmazsa özel hastane denicem dediğin gibi.
Sağol cnm perde yokmuş bende kanda Pıhtılaşma çıktı 3 gebelik kaybım var benim bulunduğum şehirde imkanlar kisitliydi sezeryan icinde Elazığ'a sevk ettiler birazda mecburluktan kabul ettik görev nedeniyle g.dogudayiz

Sağol cnm perde yokmuş bende kanda Pıhtılaşma çıktı 3 gebelik kaybım var benim bulunduğum şehirde imkanlar kisitliydi sezeryan icinde Elazığ'a sevk ettiler birazda mecburluktan kabul ettik görev nedeniyle g.dogudayiz
İnşallah bebeğine sağ salim kavuşursun bu kez. Çok yıpratıcı şeyler yaşamışsın:(

Yok gelişimi durmadı sanırım. Verdikleri düşük hapına rağmen devam etti. Benim aldırma sebebim aşırı riskli ilaçlar kullandım genetikçi kalıcı hasar olur dedi. Ben de yeniden denemek için kürtaja girdiğimde rahimde perde olduğunu öğrendim.
Anladım, üzüldüm. Ne tür ilaçlar? Merakımdan soruyorum

Aaaaa neden doktorları dinlemiyorsunuz ki???

Anladım, üzüldüm. Ne tür ilaçlar? Merakımdan soruyorum
Antidepresanlar kalp ritim ilaçları ve en kötüsü de sivilce için ilaç onun içindeki yüksek A vitamini yüzünden direkt kocaman risk oluştu. Bir de çok alkol aldığım bir aydı. Neredeyse her gün içtim. Baya mutsuzdum çünkü. Tabii takvimi takip edip yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçmiş artık bebek olmaz nasılsa diyince ki asla kolay hamile kalamayan biriyim maalesef geç döllenmeyle hamile kalmış oldum.

Back
X