rahimdeki polip ve sonrasında hamilelik umudu

nildam83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
32
2
48
İzmir
Rahimimde polip vardı ve dr hamileliği% 100 engelliyor dedi.ve gecen hafta operasyonla polipim alındı. Bundan sonrası için umarım hersey yolunda gider.polipten kurtulup hamilelik yasayanlar varmı. Dr kısa sure içersinde olur inşallah dedi.ama yaşayan varsa bilmek isterim.selamlarrr

merhaba polip ameliyatı sonrası nhamile kalabildiniz mi kaldıysanız ne kadar zaman sonra

merhaba benimde rahim içi polip vardı. bebek istiyordum. doktorum almak için en az 6 ay bekleyelim, hamilelik olmazsa alırız dedi. 2. ayda hamile kaldım. hiç bir sorun da yaşamadık Allah a şükür.
ilk duyduğumda korkmuş ve acele edip polip i aldırmak istemiştim. insan bebek isterken bütün engelleri hemen ortadan kaldırmak istiyor. olumlu olumsuz çok yorum okudum. endişeliydim. bu yüzden bu durumda olan arkadaşlara olumlu bir bilgilendirme yapmak istedim.

merhaba polip ameliyatı sonrası nhamile kalabildiniz mi kaldıysanız ne kadar zaman sonra
Ben Kasım ayında polip operasyonu geçirmiştim. Sonrasında Ocak ayından itibaren düşünmeye başladık, 3.ayda hamile kaldım. Hiç sıkıntı yapmayın Allahın izniyle olur, polip çok büyütülecek bişey değil.

teşekkür edrim cankum 2,5 yıl sebepsiz kısırlık denilmesi ve sonrasında polipi fark edip ameliyat edilmem şuanda birde troid ve prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanmam gerek merak ediyorum acaba 2,5 yıldır hamile kalmamı engelleyen polipmiydi die sizin sorun sadecce polipmiydi

Ben duzenli regl oluyordum, bi sıkıntım yoktu.Evlendikten sonra bebek dusunmeye baslayinca muayene olayim dedim orada farketti doktor. Ama benim de tek yumurtaligim var mesela. Beni en cok korkutan sey oydu ya olmassa diye. Bildgim kadariyla polip etkileyebiliyor gebeligi.Yani doktorum alinmasi iyi olur,bebegin tutunmasini engelleyebilir demisti. Bence ilaclarinizi kullanin ve hic skinti yapmayin. Neyse bu ay dusunmeyim hayirlisi olsun dedidiginiz, hic dusunmediginiz, rahat oldugunuzda aliyorsunuz guzel haberi. Allah sizin de gonlunuze gore versin..

aynen canım benim doktorumda hamileliği engelliyor demişti neyse ki aldırdım allah razı olsun canım inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

aynen canım benim doktorumda hamileliği engelliyor demişti neyse ki aldırdım allah razı olsun canım inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Sen elinden geleni yap, gerisini Allah'a bırak cnm hyrlısıyla alırsın inşallah güzel heberleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…