Rahimdeki yapışıklık gebeliğe engel mi kızlar lutfen cevap verin...

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
2 yildir evliyim ve 4 aydir bebek istiyoruz gecenlerde kasik agrisiyla kadin hastaliklari doktoruna gittim. Ultrason da rahimin arka duvarinda yapışıklık oldugunu ve bunun zamaninda gecirdigim iltihaptan kalinti oldugunu soyledi. Cocugun olur ama biraz ugrasirsin dedi. Bende korktum biraz acikcasi. Aranizda bu yapisiklikla hamile kalan varmi lutfen cevap kizlar...

Ultrasonda pek anlasilmaz aslinda yapisiklik. Rahim filmi cektirmenizi oneririm yapisikligin derecesi belirlenir. Bildigim kadariyla hamile kalinmadan once acilmasi gerekiyor

Ultrason ile nasıl anladı o yapışıklığı maşallah demekki işin cidden ehli bir doktor ... Sana umut olsun diye kendi durumumu söyleyelim.. daha önceden geçirmiş olduğum çikolata kisti ameliyatı sonrası sol yumurtalık rahime yapışık kaldı ve hiçbir şekilde açılamadı daha sonra evlendim ve bebek isteğinden önce gidip doktora kistim tekrar etmiş mı baktırdm ki etmişti ... Bu sefer sağ yumurtalıkta 3cm kist çıktı.. doktorum bana soldan bebek olmayabilir sağda da kist var olur ama zor olur dedi ve bana adet sonrası klomen verdi .. doktor takibinde solda 3 tane sağda 4 tane yumurta gelişmişti daha sonra adet görmedim ve o ay işe yaramaz denilen yapışık yumurtalıkta döllenme oldu sagdakiler de kiste dönüştü şu an 3.ayina girecek bir oğlum var yatağında mışıl mışıl uyuyor :) rahim filmi çektirmeni ve kendini strese sokmamani tavsiye ederim öyle ultrason ile herşey belli olsaydı filmler röntgenler olmazdı ... Rabbim hayırlısını versin

Allah bagislasin canım benim icime su serptin. Bakalim rabbim nasip ederse olur birgun insallah

Allah bagislasin canım benim icime su serptin. Bakalim rabbim nasip ederse olur birgun insallah
Sağol canım ,içini ferah tut ve her zaman dua et özellikle hz. Yunus'un duasını et ben o ay o kdr çok ettim ki anlatamam Rabbim ol derse olur hiç üzülme herşeyin bir zamanı var çünkü kendini ihmal etme bir tek doktora da bağlı kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…