Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 8 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #1 Kızlar yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı ve antiyotik verdi doktor hamileliğe engel olur mu
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.208 En iyi cevaplar 2 80.431 598 9 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #2 Delyee .!.: Kızlar yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı ve antiyotik verdi doktor hamileliğe engel olur mu Genişletmek için tıkla... ne konuda? hiç bilgi vermemişsiniz ki. teşhis ne? doktordan iyi bilemeyiz hamileliğe engel mi değil mi
Delyee .!.: Kızlar yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı ve antiyotik verdi doktor hamileliğe engel olur mu Genişletmek için tıkla... ne konuda? hiç bilgi vermemişsiniz ki. teşhis ne? doktordan iyi bilemeyiz hamileliğe engel mi değil mi
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 9 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #3 Ya kanama oluyor bu noqli bilmiyorum ki rahimde düzensizlik görüldü o yüzden emin olmak için 0arca alındı birde fitil kullanıyorum bu parça edet gecikmesi yapar mi
Ya kanama oluyor bu noqli bilmiyorum ki rahimde düzensizlik görüldü o yüzden emin olmak için 0arca alındı birde fitil kullanıyorum bu parça edet gecikmesi yapar mi