- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi sekerccann
-
Merhaba,Merhaba 22 haftalık gebeyim rahim kalınlığın da incelme var dikiş atılması gerek denildi şuan özelde fiyatlar nekadar acaba bilgisi olan varmı izmit konak ta tedavi olup bilen varmıdır orda nekadar
Merhaba teşekkür ederim işlem yapılmadı vajinal muanede normal denildi çok şükürMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Bana da aynı şey söylendi. Rahim ağzı kalınlığınız kaç mm idi ve işlem yapıldı mı acaba?
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Bana da aynı şey söylendi. Rahim ağzı kalınlığınız kaç mm idi ve işlem yapıldı mı acaba?
Çok geçmiş olsun, umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinize kavuşursunuzMerhaba
Benim 13. haftamda 22 mm olarak ölçüldü, daha önceden 19 haftalık kaybım olduğu için bu gebeligimde 14. haftamda servikal dikiş atıldı, dikiş sonrası ise 26 mm ölçüldü.
Ayy çok sevindim adınızaMerhaba teşekkür ederim işlem yapılmadı vajinal muanede normal denildi çok şükür
Peki dikiş sonrası nelere dikkat ettiniz? Şimdi hep yatıyor musunuz?Merhaba
Benim 13. haftamda 22 mm olarak ölçüldü, daha önceden 19 haftalık kaybım olduğu için bu gebeligimde 14. haftamda servikal dikiş atıldı, dikiş sonrası ise 26 mm ölçüldü.
Çok geçmiş olsun, umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinize kavuşursunuzBenim vajinal ölçümde 35 mm çıktı. Yarın kontrolüm var, doktor ne diyecek merakla bekliyorum.
Peki dikiş sonrası nelere dikkat ettiniz? Şimdi hep yatıyor musunuz?
İnşallah gerek kalmaz yoksa sonrası hep uzanmak zorundasın filan diyorlar çünkiAyy çok sevindim adınızaİnşaallah benim de gerek kalmaz..
Çok şükür gerek kalmadı, kontrolde ters giden bir durum yoktu; ama diğer hamilele göre daha sakin bir süreç geçirmemi tavsiye etti doktor.İnşallah gerek kalmaz yoksa sonrası hep uzanmak zorundasın filan diyorlar çünki
Çok geçmiş olsun, dilerim sağlıkla bebeğinize kavuşursunuzÇok teşekkür ederim, umarım sizin de gebeliginiz bir problem olmadan devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı.
1 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum , yaklaşık 10 gün kadar evde istirahat ettim , tuvalet ve yemek dışında pek kalkmadım, dikisten 14 gün sonra kontrole gittiğimde dikişimde bir problem olmadığını iletti doktorum. İlişki yasağı, spor yasağı ve ağır kaldırma dışında normal hayatına devam edebilirsin dedi. Yaklaşık 1 ay olacak dikis atılali , 15 gündür normal yaşantıma devam ediyorum çok şükür sıkıntılı bir durum yaşamadım.
Cok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, dilerim sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz