Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım çok geçmiş olsun inşş yakın zaman da bebeğine kavuşursun
bende tüp bebek yapılmadan polip ameliyatı olmuştum canım gebeliğe engel değil ama dr alınması gerektiğini söylüyolar
canım çok geçmiş olsun inşş yakın zaman da bebeğine kavuşursun
bende tüp bebek yapılmadan polip ameliyatı olmuştum canım gebeliğe engel değil ama dr alınması gerektiğini söylüyolar
Sağol canım sanada geçmiş olsun...Maşallah hamilesin sanırım...Peki süreç nasıl oldu ameliyat sonrası ne kadar sonra yapıldı tüp bebek?? Ameliyat nasıldı ??
Sağol canım sanada geçmiş olsun...Maşallah hamilesin sanırım...Peki süreç nasıl oldu ameliyat sonrası ne kadar sonra yapıldı tüp bebek?? Ameliyat nasıldı ??
Polip almanın çok basit bir işlem olduğunu biliyorum. Tanısal histereskopiyle bile alınır. Yanılmıyorsam bir sonrakı ay tedaviye başlana biliyor. Gebeliğe engel değil, ancak zaten içi 3 sm gibi olan rahimin içinde 1 sm lik yer poliple kaplanıyorsa, düşüğe neden ola bilir. O yüzden dr.lar alınmasından yana. Geçmiş olsun.
sağol canım evet çok şükür rabbim nasip etti ben geçen sene aralık ayın da hem laparoskopi hemde histereskopi olmuştum canım işlmeden sonra hemen ayağa kalkabiliyosun hiç bir zorluğu acısı ağrısı yok kolay oluyo yani ben işlemden sonra 3 kez aşılama oldum sonrasın da ilk tüp denemem de rabbim nasip etti
ama geçen ay bi arkadaşım ofis histereskopisi olmuştu 20 dk bi işlem hemen ayağa kalkmıştı