- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 23
- 35
Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı herzaman sorun embriyo kalitesi düşük diye söylenirdi ama şimdi 7. Ci tedavime başladım embriyolarım çok güzel gelişti 16 tane blastokistim oldu maşallah tmm bukez artık oldu herşey yolunda dedim çünkü daha önce üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu 16 birinci kalite blastokist benim için bi mucizeydi fakat bukezde rahim kalınlaşmadı günde 6 estrofem ve destek olarak cylo prognova beyaz tableti kullandım normalde rahmim günde bitane bile estrofeme hemen cvp verirdi bukadar yüksek dozla pufur pufur olması gerekiyodu ama olmadı
çok üzgünüm çok yoruldum tükendiğimi hissediyorum artık eşimden evimden uzak kardeşlerimin yanında kalıyorum istanbulda tedavi görüyorum çevre baskısıda cabası nolur yardım edin varmı benim durumumda olan üstelik rahmimde adenimiyozist kireçlenme tepesinde eziklik ve hafif şekil bozukluğu teşhiside konuldu yok yok yani bende ama yinede rabbime şükürler olsun bu günlerimizi aratmasın dayanma gücü versin