arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorum yazan içimi biraz olsun rahatlatan arkadaşlar çok teşekkürler. ben doktorun bana sölediğine göre araştırma yapmıştım bana kalp şeklinde senin rahimin dedi ama gebelik izleme formunada uterus septus yazmış. bende araştırınca ikisinin farklı olduğunu öğrendim. Kalp şeklindekine arkuat rahim deniyormuş .. uterus septusta rahimde perde oluyormuş. bunun üzerine doktora tel. açtım ama dr. sağolsun telefona gelme zahmetinde bile bulunmadı sekreterine uterus septus yazıyorsa o dur dedi. varmı böle bişey yaaa.. ben cuma gününden bu yana uyku uyuyamıyorum pazartesi olsada sorup biraz rahatlasam diye adamın tavrına bakın.. doktor değiştirmeyi çok isterdim ama zor. ben bursanın inegöl ilçesinde yaşıyorum burda ki özel hastanede zaten 2 dr. var. artık eşim beni anlarsa bursaya gitmek istiyorum.ama bakalım ne diyecek. eşim benden rahat o bişey olmaz diyip duruyor. ama ben çok korkuyorumm.arkuat rahim olsaydı daha iyiydi çünkü o normale en yakın rahim şekliymiş. ama uterus septus biraz daha sıkıntılı...biliyorum uzunca yazdım ama içimden geçenleri paylaştım kızmayın banaçok üzülüyorum ne olucak diye beklemek canımı sıkıyor. 18 şubatta kalp atışını duymak için tekrar gidicem doktora o zman içinden geçenleri yüzüne söylemeyi planlıyorum olmassa bi daha da o dr. gitmemeyii..
Bir de şunu söylemeyi unuttum. Bende progestan kullandım çok faydası oldu. Ayrıca ultrasonla rahimin kalp şeklinde olduğunu nereden anladı. Bir de aşağıdan mı baktı yoksa karnından mı baktı. Çünkü 5+4 günlük kalp atışı zaten görünmez. Sadece kese görünür. Bol bol dinlen sadece.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorum yazan içimi biraz olsun rahatlatan arkadaşlar çok teşekkürler. Ben doktorun bana sölediğine göre araştırma yapmıştım bana kalp şeklinde senin rahimin dedi ama gebelik izleme formunada uterus septus yazmış. Bende araştırınca ikisinin farklı olduğunu öğrendim. Kalp şeklindekine arkuat rahim deniyormuş .. Uterus septusta rahimde perde oluyormuş. Bunun üzerine doktora tel. Açtım ama dr. Sağolsun telefona gelme zahmetinde bile bulunmadı sekreterine uterus septus yazıyorsa o dur dedi. Varmı böle bişey yaaa.. Ben cuma gününden bu yana uyku uyuyamıyorum pazartesi olsada sorup biraz rahatlasam diye adamın tavrına bakın.. Doktor değiştirmeyi çok isterdim ama zor. Ben bursanın inegöl ilçesinde yaşıyorum burda ki özel hastanede zaten 2 dr. Var. Artık eşim beni anlarsa bursaya gitmek istiyorum.ama bakalım ne diyecek. Eşim benden rahat o bişey olmaz diyip duruyor. Ama ben çok korkuyorumm.arkuat rahim olsaydı daha iyiydi çünkü o normale en yakın rahim şekliymiş. Ama uterus septus biraz daha sıkıntılı...biliyorum uzunca yazdım ama içimden geçenleri paylaştım kızmayın banaçok üzülüyorum ne olucak diye beklemek canımı sıkıyor. 18 şubatta kalp atışını duymak için tekrar gidicem doktora o zman içinden geçenleri yüzüne söylemeyi planlıyorum olmassa bi daha da o dr. Gitmemeyii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?