rahmim 1mm acilmis

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
doktorum bugun rahmimin 1mm acildigini söyledi ve normal bir durum fazla acilma yok dedi...ben saniyordumki rahim dogum olacagi gün gibi acilmaya baslar. ve yanlis bilmyiorsam10 cm olunca doguma alirlar...
rahmi simdiden acilan varmi?

acilmalar oluyomus ben oyle biliyorum en azindan dr zaten herhangi bi teklike olsa soylerdi cnm sen yinede kendini yorma uzan dinlen az kalmis zaten dogumuna tadini cikararak dinlen tabi calismiyorsan kafana takma

acilmalar oluyomus ben oyle biliyorum en azindan dr zaten herhangi bi teklike olsa soylerdi cnm sen yinede kendini yorma uzan dinlen az kalmis zaten dogumuna tadini cikararak dinlen tabi calismiyorsan kafana takma

bu doktorum kendi doktorum degil aslinda benim doktorum izinde oldugu icin buna yönlendirdi..buda cok iyi bir doktor..iki gun önce gittigimde acile gitmistim kanamam vardi..herhangi birsey soylemedi acilma hakkinda..bugun normal kontrolumde 1mm acilmis dedi..ama sorun yok dedi..ama sonra eve gelince kafama takildi..benim zaten hep boyle oluyor orda hersey normal geliyor bana eve gelince dsününce kafamda simsekler cakiyor...
1mm kucuk bir aciklik ama internette baktigim kadariyla acilma dogum habercisi ..bilmiyorum walla...
calismiyorum ben ev hanimiyim ...dinlenecegim bundan sonra ev isi falan yormayacagim kendimi zaten..
tesekkür ederim kardesim yorumun icin :)

banada 28haftalikken kanamam vardi doktora gittim 1cm acilman var dogumun baslamis suyun damliyo hemen fakulteye yatmalisin orda bebek küvöze girecek dediler. sacma sapan is yaptilar. 40+2 gunluk oldum hala ne acilma var ne bisey. baska doktorlarada gorun canim istersen. bazilari boyle bilgisiz oluyo. güya benim doktorumda iyi bi doktor olacakdi. peh bidaha adimimi atmam ona :47:

banada 28haftalikken kanamam vardi doktora gittim 1cm acilman var dogumun baslamis suyun damliyo hemen fakulteye yatmalisin orda bebek küvöze girecek dediler. sacma sapan is yaptilar. 40+2 gunluk oldum hala ne acilma var ne bisey. baska doktorlarada gorun canim istersen. bazilari boyle bilgisiz oluyo. güya benim doktorumda iyi bi doktor olacakdi. peh bidaha adimimi atmam ona :47:

sizinkide baya sallamis ..28 haftalik nerdeee simdi40+2 diyorsunuz..masallah bu aralar dogurursunuz heralde siz degil mi? benimki ama 1mm acilma dedi..cok kücük yani..ama iste bilemeyiz..
sizin icin hayirli dogumlar dilerim..masallah bebeginiz yerinde cok memnun ayrilmak istemiyor heralde:):) sorunsuz bir dogum olsun insllahhh..

Son düzenleme:
Back
X