Rahmim tamamen kapaliymis. yasayan duyan var mi

lilyum10

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
342
40
318
Merhaba arkadaslar. Ben durumumu kisaca anlatayim. Bebek istiyorduk. Esimin sperm sayisi sinirda cikinca doktorumuz asilama onerdi. Asilamada doktor rahme giremedigini soyledi. Daha sonra rahim filmi cekilmeye calisildi cekilemedi. Laparoskopi ve histereskopi yapildi . doktorum rahmin tuplerin herseyin normal oldugunu fakat rahmin tamamen kapali oldugunu soyledi. Hatta yarim saat milim milim delik aradigini fakat bulamadigini soyledi. Ama isin garibi duzenli adet oluyorum. Doktorumda bu durumda ne yapacagini sasirdi. Muhtemelen farkli bir yere yonlendirecek. Boyle bir durum yasayan duyan var mi? Cozumun belirsiz olmasicok zor. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin...

Teşekkür ederim. İnşallah çözülür. Problemin net olmaması da çok üzücü. Yani normal adet oluyorum ama rahmime girilemiyor. Yani şu doktora şu merkeze gitsek de Rabbimin izniyle çözülse... Afff çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…