rahmım ve yumurtalığım doğuştan yok

Banada özelden yazar mısın canım

Yıllar geçmiş ama merak ettim sürecini evlat sahibi olmak illa hamile kalıp doğurmak değildir evlat edinme bir doğum şeklidir ve yüksek sesle söylenmelidir umarım hayat istediğin noktadadir

Merhaba ben şuan sadece 2 cm rahmim olduğunu öğrendim daha geçen tedavi olacağım belki biricik gibi benimde yumurtaliklarim vardır veren Rabbim banada verir belki belli mi olur biricik vardı onun çocukları oldu oda benim gibiydi ama benim daha filmde belli olcak yumurtalık bende işin peşini bırakmayacağız Rabbim çok büyük

Rabbim çok büyük inşallah iyi haberler alırsınız rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Ciddimisiniz gercektenmi kalem ucu kadar olsada buyur diye duydum gercekten yaşayan varmı biricik in bir cm rahmi ilaçla büyütmeyi başarmıştı benim annem 14 yaşında öldü benimle ilgilenen olmadı çok çaresizim keşke büyüse

Ben
Rahim çok büyük anladım kusura bakmayın artık arastirmaktan bakar kör oldum Amin inşallah rabbim nasip eylesin

Rabbim acılarınıza derman versin. Rabbim tez zamanda sizi mutlu etsin. Şifa versin...

Allah yardımcın olsun rahmin bebek taşımaya müsaitse yumurta donasyonu düşünebilirsin belki bir sürü yöntem var dilerim kavuşursun yavruna.Adet görebiliyor musun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…