Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba bende anne olmamayacak adaylardan bırıyım
Merhaba yazdım bu siteyi bir türlü cozemedim çok karışıkBanada özelden yazar mısın canım
Rahim çok büyük anladım kusura bakmayın artık arastirmaktan bakar kör oldum Amin inşallah rabbim nasip eylesinCiddimisiniz gercektenmi kalem ucu kadar olsada buyur diye duydum gercekten yaşayan varmı biricik in bir cm rahmi ilaçla büyütmeyi başarmıştı benim annem 14 yaşında öldü benimle ilgilenen olmadı çok çaresizim keşke büyüse![]()
Rabbim acılarınıza derman versin. Rabbim tez zamanda sizi mutlu etsin. Şifa versin...Merhaba ben şuan sadece 2 cm rahmim olduğunu öğrendim daha geçen tedavi olacağım belki biricik gibi benimde yumurtaliklarim vardır veren Rabbim banada verir belki belli mi olur biricik vardı onun çocukları oldu oda benim gibiydi ama benim daha filmde belli olcak yumurtalık bende işin peşini bırakmayacağız Rabbim çok büyük
Amin Allah razı olsunRabbim acılarınıza derman versin. Rabbim tez zamanda sizi mutlu etsin. Şifa versin...
Allah yardımcın olsun rahmin bebek taşımaya müsaitse yumurta donasyonu düşünebilirsin belki bir sürü yöntem var dilerim kavuşursun yavruna.Adet görebiliyor musun pekiMerhaba ben şuan sadece 2 cm rahmim olduğunu öğrendim daha geçen tedavi olacağım belki biricik gibi benimde yumurtaliklarim vardır veren Rabbim banada verir belki belli mi olur biricik vardı onun çocukları oldu oda benim gibiydi ama benim daha filmde belli olcak yumurtalık bende işin peşini bırakmayacağız Rabbim çok büyük