Rahmin alt kısmına yerleşmiş kese

embytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
847
543
53
Merhaba kızlar
22 nisan gecesi kanamam oldu 23 nisanda doktora gittik. Servikal gebelik olabilir dedi. Arastirma hastanesinde kesenin rahmin alt kismina yerleştiği soylendi ve büyüdükçe yukari çıkıp yerini bulabilir dedi.
Bulmazsa da ne zaman ne olur bilinmiyor kürtajı geçerse sezeryanle alinacak.
Bekliyoruz ama ne olacak bilmiyorum. Bu durumda doğum gerceklesir mi? Bebek ya da bende saglik problemi olur mu ?
Kafam allak bullak

Servikal gebelikse dış gebelikle aynı canım.. umarım yukarı çıkmayı başarır bebişin geçmişler olsun

Servikal gebelikse dış gebelikle aynı canım.. umarım yukarı çıkmayı başarır bebişin geçmişler olsun
Servikal suphemiz kalkti dedi doktor. Sadece oraya yakin yere yerleşmiş. Umudumu bile aldilar benden bi an bitti alinacak dedim ve simdi durabilir diyorlar.

Ayaklarini yuksege kaldir yat canim insallah olmasi gereken yerde olur. Bi arkadasiminda yatarak yukari cikmisti kese ve dogurdu simdi 3 4yasinda

tatlım üzülme görümcem bu şekilde son derece sağlı bir bebek dünyaya getirdi gebelik boyunca da sorun olmadı çok şükür. sadece doktor normal doğuramazsın sancın başlayınca hemen gel demiş nitekim sezeryanla dünyaya geldi bebişimiz.

Servikal suphemiz kalkti dedi doktor. Sadece oraya yakin yere yerleşmiş. Umudumu bile aldilar benden bi an bitti alinacak dedim ve simdi durabilir diyorlar.
Canım servikal kalktıysa korkma.. zaten birşey olacaksa ne yaparsan yap oluyor. Sadece hareketlerine dikkat et gerisi için dua et sağlıkla gelsin inşallah..

görümcemin serviksin ağzını kapatacak şekilde yerleşmişti sezeryan oldu çok sağlıklı bir kızı oldu inşallah seninde sağlıkla doğar bebeğin

görümcemin serviksin ağzını kapatacak şekilde yerleşmişti sezeryan oldu çok sağlıklı bir kızı oldu inşallah seninde sağlıkla doğar bebeğin

1 mayısta iğne ile keseye saf alkol verildi 8 mayısta kürtaj geçirdim. Benimki rahim ağzına ve daha da aşağı doğru sarkarak büyüyordu. Kurtarılamazdı. Ama şuan rahmim toparlamış Allah ın takdiri. şimdiki adetten sonra korunmadan devam edebilirsiniz dedi doktorlar.

yaaaaaa yarana tuz bastım desene kusuruma bakma bi kere veren rabbim yine verir canın sağ olsun sen sağlığına dikkat et. üzüldüm ama resmen

yaaaaaa yarana tuz bastım desene kusuruma bakma bi kere veren rabbim yine verir canın sağ olsun sen sağlığına dikkat et. üzüldüm ama resmen
Yok canim ben iyiyim. Üzüldüm tabi unutulmayacak bir durum ama hic zaman kaybetmeden tekrar denemek istiyorum. Nasip olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…