Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimMiyom değilde bende dermoid kist var 5 cm çaplı bişey olmadı
Aynen öyle çok faydalı bir platformNe demek hepimiz burda yaşadıklarımızı paylaşmazsak sonra arayana belki yardımı dokunur
Sizdedemi miyom var?Miyomu olup hamile kalanlar varsa yazın lütfen
merhaba evet 5.5 cm miyomum var sol tüpümde hidrosalpenks vardı ocak ayında ameliyat oldum tüpümü bağladılar devlet hastanesine gittiğimde miyomu hemen aldır dediler tüp bebek doktoruma gittim bebeğe engel değil rahmin dışında dediler ben de aldırmadım aldırmak çok mecbur kalmadıkça tehlikeli dedi doktor ama hala hamile kalamadım ameliyattan sonra acele mi ediyorum bilmiyorum bir sürü hamile kalan var miyomla çok üzülüyorum artıkSizdedemi miyom var?
hamile kaldigimda 13 cm miyom oldugunu ogrendim, doktorlar bebekte gelisim geriligi, dusuk, erken dogum riski olacagini bu sebepten gebeligi sonlandirip miyomu aldirmam gerektigini soylediler. Simdi 24 haftalik hamileyim ve bebegim miyoma ragmen cok guzel gelismis hatta biraz tosbik :) bu surecte sadece 1-2 kez sanci-agri yasadim ama dayanilmayacak turden degildi ve hastaneye her gidisimde stres oldugum icin kontrol sikliklarimi minimuma cektim 2 ay gitmedigim oldu. Size tavsiyem cok kafaniza takmayin etraftan gelen sesleri duymamaya calisin, umarim en kisa zamanda guzel haberi alirsiniz.Merhaba arkadaşlar rahim içinde gömülü olan 3 _4 adet miyomum var ve Allah nasip ederse çocuk istiyoruz ne gibi sorunlar olabiliyor yaşayan yada sahit olup duyan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdid3n cok tesekkurler![]()
Cevabınız beni çok mutlu etti cok teşekkür ederim inşallah sizde sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim acil şifalar versin inşallah bende o guzel haberi alırım ağrısına sancısına rağzıyım yeterki hamile kalayım vesağ sağlim olsunhamile kaldigimda 13 cm miyom oldugunu ogrendim, doktorlar bebekte gelisim geriligi, dusuk, erken dogum riski olacagini bu sebepten gebeligi sonlandirip miyomu aldirmam gerektigini soylediler. Simdi 24 haftalik hamileyim ve bebegim miyoma ragmen cok guzel gelismis hatta biraz tosbik :) bu surecte sadece 1-2 kez sanci-agri yasadim ama dayanilmayacak turden degildi ve hastaneye her gidisimde stres oldugum icin kontrol sikliklarimi minimuma cektim 2 ay gitmedigim oldu. Size tavsiyem cok kafaniza takmayin etraftan gelen sesleri duymamaya calisin, umarim en kisa zamanda guzel haberi alirsiniz.
Myomla hamile kalanları görünce bir umut doğuyor icime inşallah bizlerde kavusuruz bebislerimizeCevabınız beni çok mutlu etti cok teşekkür ederim inşallah sizde sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim acil şifalar versin inşallah bende o guzel haberi alırım ağrısına sancısına rağzıyım yeterki hamile kalayım vesağ sağlim olsun
Miyom gebeleige engel değil dedi benim doktorum ama tabi miyomun bulundugu yer önemliymiş benimkiler 3 yada 4 tane ve rahimin içine gömülü durumda şu an tabi hamileligin zor geçer düşük tehlikende olabilir dedi ama olmayada bilir dedi hamile kalırsın ona engel değil dedi bakalım bekliyoruz 3 aydır Rabbim sanada banada isteyen herkese versin inşallahMyomla hamile kalanları görünce bir umut doğuyor icime inşallah bizlerde kavusuruz bebislerimize
Bizde tup bebeğe baslicazbende myom tam ortadaydı tek bir tane. aynı şekilde dendi banada tutunması zor olur dendi tutunursada zor bir hamilelik seni bekliyor dediler inşallah tutunurda sağ salim alırız kucağımıza allah isteyen herkese nasip etsin kucagimizi doldursun insallahMiyom gebeleige engel değil dedi benim doktorum ama tabi miyomun bulundugu yer önemliymiş benimkiler 3 yada 4 tane ve rahimin içine gömülü durumda şu an tabi hamileligin zor geçer düşük tehlikende olabilir dedi ama olmayada bilir dedi hamile kalırsın ona engel değil dedi bakalım bekliyoruz 3 aydır Rabbim sanada banada isteyen herkese versin inşallah