mrb arkadaşlar ben 2 düşük yaptım mthfr 677 heterozigot mutasyonuyum düşük sebeplerimin tek sebebinin kanda pıhtılaşma olduğunu düşünüyodum ama 2 ay önce rahim fimi çekildim rahmimde perde olduğunu söylediler ve 15 gün önce laparoskopi ameliyatıyla aldılar yalnız ben 1 senedir hamile kalamıyorum ameliyattan sonra hamile kalabileceğimi umut ediyorum acaba rahim deki perdeden hamile kalamayan varmı aranızda
geçmiş olsun canım....benimde uzun süren bir mücadelem oldu rahim konusunda...
baya uzun sürdü...evlendim 2 sene sonra kanıma baktılar pıhtılaşma çıktı....
hala bebek gelmeyince ki bu 1 sene sürdü o zamanda rahim filmi çektiler benim zorumla ve perde gördüler....
ameliyat oldum tabiki....bekliyorum şimdi gebelik için...
istediğin an rahminde bebeğin olsun...Allah dualarını kabul etsin....
merhaba kızlar bende geçen yıl oldum rahimde perde varmış histereskopi ile alındı öncesinde hamile kalmamıştım ameliyattan sonraki ay aşılama yapıldı ve il denemede hamile kaldım ne yazıkki 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim 1 yıl oldu halen hamile kalamadım inşallah biran önce gelir bebeklerimiz daha fazla bekletmezler
canım geçmiş olsun....ilk gebeliğimi ben hiçbir şey bilmeden yaşadım...halbuki neler varmış neler....
tabi 3,5 aylıkken son buldu....
doktorlara ne kadar kızıyorum bilemezsiniz
rahim filmini çekmeden önce neden kanına da bakmadılaar da bu kadar basit bi nedenden bebeğini kaybettin değil mi??
canım yaşını bilmiyorum benimki geçtiiiii gidiyor....aşılamayı öneriyorum...bebek istiyorsanız başlayın bi yerden derim....
bebeğin sağlıkla,hayırla ve tez zamanda gelsin....Rabbim dualarını kabul etsin...
evet canım bende de perde vardı ameliyatla aldılar daha önce hamile kalıyordum ameliyattan sonra hiç hamile kalamadım daha sonra başka bir şehirde doktora gittim yapışıklık olduğunu söyledi ameliyattan olabilir dedi ve şimdi hamileyim allah kolaylık verssin
geçmiş olsun canım...ve gebesin anladığım kadarıyla hayırlı olsun....
ben de çok merak ettim,,perde alındıktan sonraki yapışıklığı nasıl anlamış doktor ve nasıl bir tedavi uygulandı sana???
bende gebe kalamıyorum da acaba yapışıklık falan olmuş olabilir mi????
sevgiler...