rahminde perdesi olan ve aldıran varmı

ddilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
450
0
96
Ankara
mrb arkadaşlar ben 2 düşük yaptım mthfr 677 heterozigot mutasyonuyum düşük sebeplerimin tek sebebinin kanda pıhtılaşma olduğunu düşünüyodum ama 2 ay önce rahim fimi çekildim rahmimde perde olduğunu söylediler ve 15 gün önce laparoskopi ameliyatıyla aldılar yalnız ben 1 senedir hamile kalamıyorum ameliyattan sonra hamile kalabileceğimi umut ediyorum acaba rahim deki perdeden hamile kalamayan varmı aranızda

mrb arkadaşlar ben 2 düşük yaptım mthfr 677 heterozigot mutasyonuyum düşük sebeplerimin tek sebebinin kanda pıhtılaşma olduğunu düşünüyodum ama 2 ay önce rahim fimi çekildim rahmimde perde olduğunu söylediler ve 15 gün önce laparoskopi ameliyatıyla aldılar yalnız ben 1 senedir hamile kalamıyorum ameliyattan sonra hamile kalabileceğimi umut ediyorum acaba rahim deki perdeden hamile kalamayan varmı aranızda

evet canım bende de perde vardı ameliyatla aldılar daha önce hamile kalıyordum ameliyattan sonra hiç hamile kalamadım daha sonra başka bir şehirde doktora gittim yapışıklık olduğunu söyledi ameliyattan olabilir dedi ve şimdi hamileyim allah kolaylık verssin

evet canım bende de perde vardı ameliyatla aldılar daha önce hamile kalıyordum ameliyattan sonra hiç hamile kalamadım daha sonra başka bir şehirde doktora gittim yapışıklık olduğunu söyledi ameliyattan olabilir dedi ve şimdi hamileyim allah kolaylık verssin

sağol canım yapışıklık için ne yaptınız peki tekrar ameliyatmı oldun

merhaba kızlar bende geçen yıl oldum rahimde perde varmış histereskopi ile alındı öncesinde hamile kalmamıştım ameliyattan sonraki ay aşılama yapıldı ve il denemede hamile kaldım ne yazıkki 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim 1 yıl oldu halen hamile kalamadım inşallah biran önce gelir bebeklerimiz daha fazla bekletmezler

merhaba kızlar bende geçen yıl oldum rahimde perde varmış histereskopi ile alındı öncesinde hamile kalmamıştım ameliyattan sonraki ay aşılama yapıldı ve il denemede hamile kaldım ne yazıkki 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim 1 yıl oldu halen hamile kalamadım inşallah biran önce gelir bebeklerimiz daha fazla bekletmezler

umarım canım inşallah bende önce kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim perdeyi sonradan öğrendim ama bu aarada tekrar kaybım olmadı Allaha şükür inşallah birdaha kayıp yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. iki gün önce rahim filmi çektirdim ve rahmimde perde olduğunu öğrendim.aynı durumda olup da ameliyat geçiren var mı? çünkü bazen ameliyata gerek de olmuyormuş ama doktordan doktora bu düşünce değişebiliyor diye duydum. çok kararsızım acaba ameliyat olmalı mıyım yoksa tekrar riske girmeye değer mi? çünkü daha önce bir dış gebelik ve bir de düşük geçirdim. benimle aynı durumda olan var mı aranızda? yardım edin lütfen :-(((

geçmiş olsun canım....benimde uzun süren bir mücadelem oldu rahim konusunda...

baya uzun sürdü...evlendim 2 sene sonra kanıma baktılar pıhtılaşma çıktı....
hala bebek gelmeyince ki bu 1 sene sürdü o zamanda rahim filmi çektiler benim zorumla ve perde gördüler....

ameliyat oldum tabiki....bekliyorum şimdi gebelik için...

istediğin an rahminde bebeğin olsun...Allah dualarını kabul etsin....:16:

canım geçmiş olsun....ilk gebeliğimi ben hiçbir şey bilmeden yaşadım...halbuki neler varmış neler....
tabi 3,5 aylıkken son buldu....

doktorlara ne kadar kızıyorum bilemezsiniz :20:

rahim filmini çekmeden önce neden kanına da bakmadılaar da bu kadar basit bi nedenden bebeğini kaybettin değil mi??

canım yaşını bilmiyorum benimki geçtiiiii gidiyor....aşılamayı öneriyorum...bebek istiyorsanız başlayın bi yerden derim....

bebeğin sağlıkla,hayırla ve tez zamanda gelsin....Rabbim dualarını kabul etsin...:16:

geçmiş olsun canım...ve gebesin anladığım kadarıyla hayırlı olsun....
ben de çok merak ettim,,perde alındıktan sonraki yapışıklığı nasıl anlamış doktor ve nasıl bir tedavi uygulandı sana???

bende gebe kalamıyorum da acaba yapışıklık falan olmuş olabilir mi????

sevgiler...:16:

fulya bende yeni katıldı. geçen hafta rahim filmi çektirdim. aynı perde bendede var. dr bana bunun hamileliğe çok engel olmadığını ama düşük ve erken doğum tehlikesinin yüksek olduğunu söyledi. küçük bi operasyon yapacak. histereskopi ile o kısım alınacak. 15 dk lık bi operasyon ve çok kolaymış. aynı gün taburcu ediyorlarmış. daha sonrada hamile kalanların oranı yüksekmişşş.

eçmiş olsun cnm ben de ameliyata karar verdim.Ankara'da yaptırmayı düşünüyorum.Ama doktoruma karar veremedim. sen nerdesin kime yaptırmayı düşünüyosun? Allah bize kolaylık versin...

Mrb arkadaşlar bende bir hafta önce aşırı kanamayla doktora gittim ve hamileydim rahimde perde olduğunu söylediler bebegimin kalbi durdu ve mecbur kürtaj oldum şimdi perde için ameliyat olmam lazım çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. iki gün önce rahim filmi çektirdim ve rahmimde perde olduğunu öğrendim.aynı durumda olup da ameliyat geçiren var mı? çünkü bazen ameliyata gerek de olmuyormuş ama doktordan doktora bu düşünce değişebiliyor diye duydum. çok kararsızım acaba ameliyat olmalı mıyım yoksa tekrar riske girmeye değer mi? çünkü daha önce bir dış gebelik ve bir de düşük geçirdim. benimle aynı durumda olan var mı aranızda? yardım edin lütfen :-(((
Mrb bende senin durumundayım 1 hafta önce rahimde perde olması nedeniyle bebegimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım benimde bir ay içinde ameliyat olmam lazım doktorum rahimdeki perde alınmadan kesinlikle tekrar hamilelik düşünme dedi yine aynı şeyler olabilirmiş :(

Back
X