Rainforest Cafe (Çocuklar İçin)

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer
Çoğu Amerika'da olmak üzere dünyanın çeşitli şehirlerinde (Toronto, Londra, Paris, Tokyo, Cancun v.s.) 36 restorana ulaşan, ciro rekortmeni Rainforest Cafe. Bir yılda 25 milyon kişiyi ağırlayan ve 2006'yı 350 milyon dolar ciroyla kapatan Rainforest Cafe, ikisi Amerikalı biri Türk, üç ortağın 1994 yılında oluşturduğu konseptle faaliyette. Rainforest Cafe'yi kısa sürede bu kadar ünlü kılan; farklı ve doğa ile iç içe hissi veren konsepti... En az bin metrekare alanda kurulan Rainforest Cafe'ler, bar, restoran ve alışveriş biriminden oluşuyor.
Kafenin içinde dev suni filler, timsahlar ve tropikal iklim hakim ve ortam uygun müziklerle de destekleniyor. Restoranın arka bölümündeki bilgisayar, gece boyunca süren şovu yönetiyor. Yarım saatte bir, ortalık kararıyor, gök gürüldemeye başlıyor ve birden yağmur sesi geniş alanı kaplıyor. Sonra ortalığı sis basıyor.
Tamamen doğal yağmur ormanları dekoru ile süslenmiş, yemek yerken tropikal hayvanların seslerini dinlediğiniz mekan, bir yağmur yağıp bir güneş açan, yıldızların olduğu bir tavana ve dev akvaryumlara da sahip. Meksika, Asya ve Karayip mutfaklarından süper yemekler de cabası...
alıntı

çocuklarıyla beraber farklı bir yemek yemek istiyenler için istinye parkta :dance:

çocukları bırak cnm bende gerçekten çok beğendim benim ufaklık 3 yaşında çıkmak istemedi başata bir bakalım diye girmiştik sonra yemek yiyeceğimizde geliriz dedik tüm alışveriş boyunca anne karnım acıktı hadi yemek yiyelim dedi:)

Orası bambaşka bir dünya adeta..İki tane küçük yeğenim var..Onları götürme bahanesiyle sık sık gidiyorum..:dance:

Ortaklardan birinin Türk olduğunu bilmiyordum, çok şaşırdım doğrusu.
Bende kızımı istinye park a götürünce çıkaramıyorum, restaurantı bir yana birde mağazasından alışveriş yapmadan çıkamıyoruz.
Evde pipetli bardaklar, t-shirtler, kalem kutuları doldu.
Paris disneylandda da götürmüştüm kızımı, resmi bile var...yerimseniben

Son düzenleme:
Yemek fiyatları 20 TL civarında değişiyor canım. Çok güzel limonataları var. Ama sadece çocuklar için değil yetişkinler içinde çok hoş bir ortam.

biz de gitmiştik sevgilimle...koskoca insanlar ne işimiz varsa.atraksiyon işte=)..ama tam orman havası yani filler olsun goril falan haha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…