Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kullandığım parfümlerden biri.Etkileyici bir parfüm.Öğrencilerim bu parfümü kullandığım gün sürekli adını sorup tahminlerde bulunuyorlar.Birçok kişi kullanıyormuş, klasikmiş vb.şeyler söyleyen arkadaşlar da var ancak ben seviyorum ve kullanmaktan keyif alıyorum.
ralph lauren romance kullandım çok güzel anı zamanda hugo boss intense calvin klein obsession nıght ve en son favorim vazgeçilmez parfümüm olmaya aday shıseıdo zen harika bir parfüm hemde eau de parfümdiğerleride öyle ama bu bambaşka şiddetle tavsiye ederimmm
ben yıllardır kullanıyorum.. ve hiç bir parfümden bukadar memnun kalmadım. tamamen benimle özdeşleşti artık. ve beni bu kokuyla tanıyor çevrem. ve bu kokuyu duydukları yerde (ki çok sık duymuyorlar tam aksine fazla kullanan yok) beni arayıp "sanki burdaydın az önce kokun geldi "diyorlar.. çok muhteşem bence..:)
RALPH LAUREN in kızına yaptığı ve kızının ismini verdiği koku RALPH
enerjik dinamik cıvıl cıvıl bir koku ve epeyde kalıcı
eğer kokuyu beğendiyseniz yıllarca kullanıcağınız ve bıkmayacağınız bir koku şiddetle tavsiye ederimmmm