• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ralph Lauren Ralph

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
40
Ralph Lauren Ralph kullanan memnun kalan kalmayan nasıl kokuyor kızlar bana bi hediye gelicekteŞeniz

Benim kullandığım parfümlerden biri.Etkileyici bir parfüm.Öğrencilerim bu parfümü kullandığım gün sürekli adını sorup tahminlerde bulunuyorlar.Birçok kişi kullanıyormuş, klasikmiş vb.şeyler söyleyen arkadaşlar da var ancak ben seviyorum ve kullanmaktan keyif alıyorum.

ralph lauren romance kullandım çok güzel anı zamanda hugo boss intense calvin klein obsession nıght ve en son favorim vazgeçilmez parfümüm olmaya aday shıseıdo zen harika bir parfüm hemde eau de parfümdiğerleride öyle ama bu bambaşka şiddetle tavsiye ederimmm

bence çok güsel fresh bi koku arkadaşımda koklayıp adını sormuştum bende kullandım ama fazla sıkma bayabilir

ben yıllardır kullanıyorum.. ve hiç bir parfümden bukadar memnun kalmadım. tamamen benimle özdeşleşti artık. ve beni bu kokuyla tanıyor çevrem. ve bu kokuyu duydukları yerde (ki çok sık duymuyorlar tam aksine fazla kullanan yok) beni arayıp "sanki burdaydın az önce kokun geldi "diyorlar.. çok muhteşem bence..:)

banada hediye gelmişti o parfüm çok güzel ve kalıcı

RALPH LAUREN in kızına yaptığı ve kızının ismini verdiği koku RALPH
enerjik dinamik cıvıl cıvıl bir koku ve epeyde kalıcı
eğer kokuyu beğendiyseniz yıllarca kullanıcağınız ve bıkmayacağınız bir koku şiddetle tavsiye ederimmmm
808.jpg

güzel insanı rahatsız etmeyen bir parfüm. ama bence özel değil. sıradan, o kadar paraya değer mi bilemiyorum.

Back
X