Ramazan için yorum yapamıcam sıkıntı açısından neyi kastettiğini anlamadım canımDoktorun verdiği tarih ramazanın ikinci haftasına denk geliyor.Yıllardır beklettiğim için artık daha fazla beklemek istemiyorum.Sizce sıkıntılı olurmu..?
Birde regl döneminin son gününde bu ameliyat yapılabilirmi?
yani ped kullandınız ameliyata girerken..ben izin vermediklerini sanıyordum..Ramazan ayında sıkıntıdan kastettiğim ameliyat olduğum gün oruçlu değilim..sonrasındaki günlerde ilaç alma zorunluluğu vs varmı acaba?Ramazan için yorum yapamıcam sıkıntı açısından neyi kastettiğini anlamadım canımama regl konusuna gelince bende aynı durumdaydım. Kan değerleri açısından vs sorun olmaması için doktorumun haberi vardı durumdan. Ve ameliyat masasından beni aldıklarında kötü bi görüntü olmaması açısından önlem almıştım baya
benimki kapalı teknikle olacak ama sanırım zorlayacak ilk günler..ameliyat rahat geçerse sonraki süreçte nasılsa pek bişey yiyemem diye sorun olmaz diye düşünmüştüm.Ped kullandım boxer gibi de bir iç çamaşırı kullandım. Hasta bakıcılar sıkıntı olmadığını söylemişti. Çok şükür 2.5 saatlik operasyondan o konuda sorun yaşamadan çıktım. 1 hafta kadar antibiyotik kullanılıyor, Ağrı kesiciler var. İlk 3 günü malesef ağrı kesici olmadan atlatman zor olabilir. Açık ameliyat olduğumdan dikişlerim beni zorlamıştı katı yiyemiyor hatta kaşığa üst dudağımı uzatamıyordum annem ağzımın içine bırakıyordu kaşıkla o yüzden katı hiçbir şey yiyemedim tansiyonum düşüyordu sıvı şeyler de uzun süre tok tutmadığı için sürekli ayran vs tükettim. tekrar ameliyat olsam ve bu ramazan ayına gelse 1 hafta oruç tutamam diye düşünüyorum. Aç kalmak iyileşmeni de olumsuz etkileyebilir
Dediğim gibi benim doktorum antibiyotik vermişti ama doktordan doktora değişebilirbenimki kapalı teknikle olacak ama sanırım zorlayacak ilk günler..ameliyat rahat geçerse sonraki süreçte nasılsa pek bişey yiyemem diye sorun olmaz diye düşünmüştüm.
evet sanırım ramazan ayında olmak iyi gelmeyecek..bu şekilde 6 hazirana kadar doktor ayarlamam gerekiyor...yada bayramdan sonraya kalacak..ben de reglimin son gününde ameliyat olmuştum pedle girdim sorun olmadı. ameliyatı takip eden 7-10 günlük süreçte antibiyotik (gerektiği durumda ağrı kesici) almak gerekiyor. bunların dışında zaten narkoz etkisinden yeni çıkmış olacağınız için gücünüzü toparlamanız adına düzenli ve sağlıklı beslenmek iyi olacaktır.
siz ersoy beye nereden ulaşmıştınız? ben face ten yazdım ama dönmedi malesef..ben de reglimin son gününde ameliyat olmuştum pedle girdim sorun olmadı. ameliyatı takip eden 7-10 günlük süreçte antibiyotik (gerektiği durumda ağrı kesici) almak gerekiyor. bunların dışında zaten narkoz etkisinden yeni çıkmış olacağınız için gücünüzü toparlamanız adına düzenli ve sağlıklı beslenmek iyi olacaktır.
siz kime oldunuz ameliyatınızıBen reglimin 2. Günü oldum. Doktoruma söyledim problem yok dedi,hemşireye de söyledim iç çamaşırım ve pedimle girdim sıkıntı olmadı.
Hangi doktor da karar kıldınız?Doktorun verdiği tarih ramazanın ikinci haftasına denk geliyor.Yıllardır beklettiğim için artık daha fazla beklemek istemiyorum.Sizce sıkıntılı olurmu..?
Birde regl döneminin son gününde bu ameliyat yapılabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?