- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
sahurda yedikten sonra çıkan bulaşıkları makineye yerleştirmek ertesi gün için çok büyük kolaylık oluyor....
birde iftar yemeği hazırlarken çıkan bulaşıkları yıkamak çok kolaylık...çünkü iftarı yedikten sonra haliyle bi rehavet çöküyor insanın üzerine...ne bulaşık yıkamak nede başka bişey yapmak geliyor içimden... çayımı yudumlayıp bacaklarımı uzatıp oturmak istioyorum...:)
Temizligi iftardan sonra yapiyoruz, yemek icinse iftara 1 saat once gibi.
Annem ve ablam var, bu yuzden isler cabucak bitiyor.
Evlenince nasil olur bilmiyorum.
bende bilmıyorum cnım bakalm
1 ay sonra evleniyormussunnnnnn, simdiden mutluluklar dilerim
Temizlik, yemek maceralarini anlatirsin buraya
anlatırım canım inşl . evt bı dahakı ay bugun düğünm bitmiş olcak
selam
bende oruçlu iken özellikle terletecek işlerden kaçınıyordum ama 2 gündür tatilimin bitmesi ile iş başı yaptım ve terleyip zorlanıyorum doğrusu.
evde iken sabah geç kalkıyordum, süpür sil gibi işlerin hepsi iftardan sonraya, gündüz kuran kitap okuma ve kızımla ilgilenerek geçirmeye çalışıyordum. tabi çocuk olunca iş bitmiyor kayın validemden öğrendiğim teknikle başıma bir kaç parça buz koyarak iş yapıyorum. tavsiye ederim hiç susamıyorum bu şekilde. zaten tek zor olan kısım susamak acıkmaktan korkmuyor insan.
Valla 4 kare buzu başıma koyup bone ile güzelce bağlıyorum. eriyince akıyor tabi, ama önemsemiyorum rahatlatıyor eriyip akan soğuk sular. ama en fazla boneyi ıslatıyor boynuma akıyor çok değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?